Hogyan lehet megbarátkozni a gondolattal, hogy az ember örökké szűz marad?
" Jelen pillanatban ott tartunk, hogy csak kb. minden 25000. lány"
Ez nem valószínűségszámítás szerint működik.
Intuíció, odaadó figyelem.. És egyszer csak ott áll előtted: Egy és 100%
Már ne is haragudj, de ilyenkor úgy pofán tudnálak b*szn titeket...
170 cm egyáltalán nem alacsony, a lányok java része ekkora vagy ez alatti, tehát nem mondhatod, hogy csupa magasabb csaj jön veled szemben az utcán, amikor nyilvánvalóan nem. Az, hogy kövér vagy, tipikusan egy olyan dolog, amin bőven tudtál volna változtatni az elmúlt 10 évben, ahelyett, hogy ilyen hülye statisztikákat találsz ki,aminek nyilván semmi alapja nincsen.
Hadd ábrándítsalak ki, de a 170cm-es kövér fiúknak is szokott barátnője lenni, az én környezetemben legalábbis maximum annak nem volt még soha barátnője, aki ránézni sem mer egy lányra. Másoknak összejött, akárhogy is néznek ki..
Ha nem vagy hajlandó tenni a változásért, akkor úgy kell neked.
Éééééééééés....
3...
2...
1...
KIFOGÁSOK
Na ne haragudj, én 175 cm-es lány vagyok, és még nem vettem észre, hogy a nálam alacsonyabb vagy velem egymagas fiúknak ne lett volna barátnője, és ezt a saját szememmel látom (!) tehát már megint butaságot mondasz. Ilyen nincs, hogy a csajok nagy része 180 cm feletti srácokkal kezd, főleg mert a hivatalos adatok szerint a férfiak átlagmagassága ma Magyarországon kb. 176 cm, tehát ez már logikailag is lehetetlen.
De itt is látszik, hogy mindegy mit mondunk nektek, ti automatikusan be akartok magatoknak magyarázni olyan dolgokat, amelyek nem is léteznek a valóságban. Mert könnyebb kifogásokat keresni, mint magadba nézni és őszintén elgondolkodni azon, vajon mi kellene BELÜL változtatni...
Ja, hozzáteszem, hogy a férfiak 75 kg-nál kezdődnek, ne akarj gebe lenni. Az én párom 97 kg, mackós és minden porcikáját imádom, sőt rengeteg barátnőmnek van pocakos párja, viszont senkinek nincs tévéből kilépett sztár-alkatú pasija....
na tessék... kiderült, hogy egy langaléta csontváz vagy.
Kedves humor terén hogy állsz? az fontos. Mert azok a lányok, akiknél esélyes vagy - f é l é n k e k.
És azt azzal lehet oldani.
Azt honnan tudod, hogy van-e barátnője, ha egyedül megy az utcán? Te sem jelentheted ki ezt tényként, ahogy én sem azt mondtam, hogy egy alacsony pasinak sem lehet barátnője. Vannak ilyen lányok, csak ritkábbak.
Egy hangyányi kiegészítés a mai magyar átlagmagasságra vonatkoztatva. A korrekt adat 176,5 cm 6 cm-es szórással. Ez azt jelenti, hogy azt nevezzük átlagosnak, aki 170,5 cm és 182,5 cm közé esik. E felett magas, míg ez alatt alacsony emberekről beszélünk. Tehát pont belecsúszok az alacsony kategóriába. Azonban ezt a statisztikai adatot érdemes lenne közelebbről is megvizsgálni: a kutatáshoz felhasznált minták életkori szórása viszonylag nagy, így egy 65 éves bácsika éppúgy beleesik, mint egy 18 éves fiú. A bökkenő viszont ott kezdődik, hogy a világban megfigyelhető jelenség, az akceleráció miatt az átlagmagasság folyamatosan nő, így míg a teljes magyar népességre vonatkoztatva helytálló az adat, a 18-29 éves korosztályban már jóval nagyobb az átlagmagasság. Csak egy megjegyzés ehhez: az összes olyan közösségben, ahol velem egykorú fiúkkal/férfiakkal voltam, mindig én voltam a legalacsonyabb (és mint olyan: folyamatosan gúny tárgya voltam, de ez már nem számít).
Én sosem tagadtam, hogy a belsőm sem tökéletes. Hajlamos vagyok mindent túlracionalizálni (ezt láthatod te is), társaságban visszahúzódó vagyok (két ember közötti interakcióban még egyáltalán nem, azonban a társaság létszámának növekedésével egyenes arányban nő a visszahúzódásom mértéke). Azonban ezekkel párhuzamosan vannak olyan pozitív értékei a személyiségemnek, amire büszke lehetek. A külsőmmel kapcsolatban viszont nincs így: mindenből a lehető legrosszabb variáció áll fenn nálam. Egyedül elvileg talán a szememmel nincs nagyobb gond, viszont azt meg zsigerből utálom születésemtől kezdve. Gyűlölöm, hogy a szemszínem nem barna.
A fogyásról meg még annyit, hogy engem nem zavart, mikor még kövér voltam, de azzal, hogy legalább megpróbálok vékonyabb lenni, úgy érzem, hogy legalább teszek valamit az esélyeim javítása érdekében. Mert semmi nem idegesítőbb a tehetetlenségnél.
"Egyedül elvileg talán a szememmel nincs nagyobb gond, viszont azt meg zsigerből utálom születésemtől kezdve. Gyűlölöm, hogy a szemszínem nem barna. "
Te hülye vagy. Az ég, a tenger.
Na, viszlát! Ja, igen, nem a szemed a lényeg, hanem a LÁTÁS. Egy vak embernek biztos nem mernéd ezt a kijelentésedet elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!