Van itt olyan ember, aki 30 vagy idősebb és még szűz?
Figyelt kérdés
Fiú, lány... mindegy.
Csak kiváncsi vagyok, hogy én leszek az egyetlen vagy van még ilyen rajtam kívül :D
Ja, és szerintetek ha nem jön össze értelmes lány addig (most vagyok 23) akkor érdemes lesz elmenni prostihoz vagy 30-on túl is várjak/keressek tovább?
De most nem ez a fő kérdés, szóval van vagy nincs? :)
2013. febr. 5. 22:53
1/22 anonim válasza:
Prostihoz már most is járhatsz.
2/22 anonim válasza:
Hát nem kellene így előre eldönteni, hogy nem jön össze a dolog... Hétvégén menj el bulizni, és ismerkedj.
3/22 anonim válasza:
Van.
F
UI: Ne menj prostihoz. csak azért h megtörténjen, h elveszítsd, nincs értelme. normális kapcsolatot keress.
4/22 anonim válasza:
Akkor én megajánlok neked egy 'van'-t. Jobban érzed magad? Amúgy meg kezdj el csajozni!
7/22 anonim válasza:
Azért 23 évesen még nem ezen kéne aggódni.
8/22 anonim válasza:
Csak azért nem érdemes prostizni, hogy végre letudd, ez is megvolt. Másrészt, még 7 éved van 30 éves korodig, ennyi idő alatt nagyot tud fordulni a világ, úgyhogy ha nem kifejezetten a szüzesség elvesztése a cél, hanem egy kapcsolat, akkor egyelőre korai még ilyesmin görcsölni. ;)
9/22 LeftBehind válasza:
7. Viccelsz? 19 vagyok és elnézve a korosztályomat szerintem már én is kezdhetek aggódni miatta...
10/22 anonim válasza:
ma 23:24
Szerintem pedig ne a korosztályodat vedd figyelembe. TE MAGAD döntsd el, hogy kell-e aggódni vagy sem, ki a francot érdekel más mit gondol, vagy mások szerint mi lenne a 'normális'? Úgy élj, ahogy neked tetszik. Tegyél már másokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!