Hogyan lehet megbarátkozni a gondolattal, hogy az ember
örökké szűz marad?
Ezk szerint, Kérdező, tényleg azt gondolod, hogy a külsőd az egyetlen oka? 26 éves lányként nehezen bírom elképzelni, hogy a többi lány ennyire a külső alapján ítéelne, hogy ne futottál volna össze még egy olyan lánnyal se, aki nem ez alapján ítélt volna meg.
Nem bántásként kérdezem, de mi olyan nagy baj van a külsőddel??
Hátha ha leírod, már nem is tűnik majd olyan vészesnek...Az emberek 90%-a csúnyábbnak gondolja magát szerintem, mint amilyen valójában...Állj a tükör elé és próbáld meg reálisabban megvizsgálni magadat. Rá fogsz jönni, hogy nem is olyan vészes a helyzet...
Kicsit több önbizalom!
2013. nov. 17. 17:08
A férjem már elmúlt 30, amikor elvesztette, velem. Ne add fel! :)
2013. nov. 17. 23:24
Semmibe se szabad beletörődni. Ugyanúgy erőltetni sem. A barátnőm 29évesen csókolózott először, 31 volt az első szexnél. Igaz gyönyörű lány csak nagyon félénk, szóval jelentkező volt bőven. Nem hiszem , hogy ezzel meg lehetne barátkozni.
2013. nov. 18. 01:38
34/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Legyél figyelmesebb, lehet, hogy holdvilágos éjszakákon egy félénk lány azért sírdogál, mert nem veszed észre.
2013. nov. 18. 08:02
Nézd kérdező, azt állítod, hogy nem vagy csúnya, nincs baj az önbizalmaddal, értelmes emberekkel vagy körülvéve - ezek alapján nem kellene, hogy gond legyen veled, márpedig nyilvánvalóan mégis benned van a hiba, ha ezek ellenére sem tudtál még egy randiig sem eljutni.
Mi pedig, így ismeretlenül, mégis hogyan tudjuk megállapítani, hogy akkor mi nem jó veled?
2013. nov. 18. 20:54
37/51 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem állítottam, hogy ne lennék csúnya. Alacsony is vagyok mellé, és a testalkatomon is van még mit fejleszteni. Igaz, vannak más belső tulajdonságaim is, amik nehezítik a pártalálást, de a problémám fő csapásirányát a külsőm határozza meg.
Ne haragudj, de miért kell állandóan ezzel az "alacsony" vagyok szöveggel jönni? Szerintem mindketten nagyon jól tudjuk, hogy elé kimenni az utcára, jól körülnézni, és máris nagyon sok alacsony férfit fogsz látni, akinek mégis van barátnője.
2013. nov. 18. 21:02
39/51 A kérdező kommentje:
Nem csak az a lényeg, hogy alacsony vagyok. Nálam alacsonyabbak is találtak már párt, ilyenkor azonban csak egy tulajdonságot nézünk. Hozok egy példát: Az alacsonyságom at nagyjából a lányok 2%-a tudná elfogadni. A testalkatom nagyon optimistán számolva jelen pillanatban újabb 2%. A csúnyaságom nagyjából 0,1%. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy csak kb. minden 25000. lány lenne képes elfogadhatónak látni. És itt még szó sincsen vonzalomról vagy belső tulajdonságokról.
Miért, hány cm vagy és milyen a testalkatod?
2013. nov. 18. 21:52
Kapcsolódó kérdések: