Hogyan lehet megbarátkozni a gondolattal, hogy az ember örökké szűz marad?
Nem megalázni próbáljuk őket, csak rávenni őket a változása, de amilyen szánalmasan kicsi az akaraterejük képtelenek erre.
Életükbe jó, ha 3 lánnyal beszéltek pár szónál többet, 2-vel, ha az anyjukat nem számoljuk bele és ennyi alapján könyvelnek el egy komplett nemet riban€ok és kurväk bandájának. De persze ők sosem hibásak, nem ám, mindig a nők.
Tulajdonképpen ezek nem is kérdések, csak válaszok alapján próbálják megsaccolni hány olyan életképtelen élőlény van, min ők, hisz ha sokan vannak az azt jelenti nem az ő hibája a helyzete. Ilyenkor jönnek elő azzal, hogy "én rondának születtem nem tehetek semmiről". Kicsi csillag, 14 éves koromig görbe háttal és ragyás pofával jártam keltem és nem fájt a bőröm lemaratása mosószappannal és a csonttörő gyakorlatok tömkelege, mert tudtam, hogy a változás küszöbén vagyok, ezek után más leszek, szóval ne fogjunk mindent a génekre.
40000 tanácsot írtam nekik eddig kb, de csak a kibúvók jöttek, szóval innentől kezdve leosztom őket ahogy csak tudom, mert a szememben nem ember az ilyen. Megölni úgysem fogják magukat, ahhoz nem elég elszántak, szóval nem félek annak a következményeitől, ha az a maradék kis önbecsülésüket is eltiprom.
Ismételten közlöm, nem kötelző ezt az oldalt használni. Az, hogy mi a normális kérdés, mindenki maga dönti el, de ebben a rovatban sokkal degeneráltabb kérdéseket is olvastam már. Önző vagy aranyom, és nincsen empátiád. Ha nem lehet a srácon segíteni az az ő baja, de akkor sem rúgok bele még egyszer. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy ő először tesz fel kérdést az oldalon, és lehet, hogy egyből megkapja, hogy szerencsétlen életképtelen gyökér.
Lehet, hogy ő szerencsétlen, de még mindig ezerszer értelmesebb ember, mint az, aki megalázza azon úri passzióból, hogy unja az ilyen kérdéseket.
Ismételten kifejtem azon véleményemet, hogy ti élvezetből alázzátok meg ezeket az embereket. Akik egy szimpla kérdést tesznek fel. Semmi többet. Ez az egy még sértő sem volt senkire. Akkor miért kell még plusszban bántani.
Továbbá aranyom, majd ha neki is megpróbáltál segíteni, és ő sem hallgatott rád, akkor esetleg jogos a leoltás de addig nem.
"40000 tanácsot írtam nekik eddig kb, de csak a kibúvók jöttek, szóval innentől kezdve leosztom őket ahogy csak tudom, mert a szememben nem ember az ilyen. Megölni úgysem fogják magukat, ahhoz nem elég elszántak, szóval nem félek annak a következményeitől, ha az a maradék kis önbecsülésüket is eltiprom."
Számomra pedig te nem vagy ember. Továbbá ez a srác SEMMI degradálót nem írt a női nemre.
Szimplán érzéketlen, rosszindulatú, bunkó vagy. Aki más nyomorán élvezkedik.
Én pedig ismételten közlöm, nem kötelező élni, és mások napjait rombolni azzal, hogy mindenféle önsajnáltató kérdést kiírunk, amire tulajdonképpen nem is várunk kérdést.
Az pedig elég nyilvánvaló, hogy ezeket a kérdéseket ugyanaz a néhány beteg ember írja ki, hiszen mindegyik (ismétlem, napi kb. 10-15 kérdésről van szó) teljesen ugyanabban a sílusban van megfogalmazva, ugyanazokkal a szavakkal, ugyanazokkal a helyesírási hibákkal, ugyanazokkal a válaszokkal a kérdező részéről. Legalább hülyének ne nézzenek már minket, miközben a kérdések célja nyilvánvalóan az, hogy provokálják a normális fórumozókat, és idegesítsenek másokat a saját töketlenségük miatt.
Ez a rosszindulat, kérlek szépen, még kikérem magamnak, hogy én lennék önző és bunkó, amiért UGYANAZOKRA a kérdésrekre UGYANAZOKTÓL az emberektől így egy év után talán már kezdek undorodni.
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy millió ilyen kérdés van az oldalon, amikor kiír valaki egy kérdést, akkor kidobja ezeket is.
Most nem azért, engem az érdekel, hogy elliptikus trénerrel ki tudom e váltani a futást, mert rühellek futni. Nem írok ki egy ezredik ilyen kérdést, hanem utána olvasok.
AZt pedig mindenki tudja, hogy minden csak elhatározás kérdése. Minden a fejben dől el. Ha a kérdező nem képes magán változtatni, akkor így járt. Akkor viszont tökéletesen megérdemli, hogy egyedül maradjon és akkor jobb, ha befogja.
Üdv, sorstárs! Én sok ideje keresek valami gyógyszert vagy gyógymódot, ami megszünteti a nemi vágyat. Mert akkor teljes értékű életet tudnék élni.
De én is már kezdem nagyon rosszul érezni magam emiatt.
28/F
Köszönöm az értelmes válaszokat, próbálok reagálni is valamilyen szinten. Az értelmetlen kötekedő trollok pedig legyenek kedvesek más topikokba átfáradni off-olgatni. Bár ha tényleg ez jelenti számukra az egyetlen örömforrást az életben, akkor megértem, ahogy azt is, hogy ez esetben az "életképtelen" és "lúzer" szavak csak kivetítések és igazából magukra értik.
Nem hinném, hogy az önbizalmammal nagy gond lenne, a kisugárzásom sem olyan vészes. A viselkedésemmel sem hiszem, hogy nagy baj lenne, nem vagyok bamba nők társaságában, sőt beszélgetni is egész jól el tudok velük, ha ők is nyitottak a kommunikációra. Még csak válogatós sem vagyok ami a lányokat illeti, nincsenek olyan nagy igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!