Hogyan lehet megbarátkozni a gondolattal, hogy az ember örökké szűz marad?
A felfogásoddal van a baj,nem a külsőddel. Én ismerek egy srácot, aki 24 évesen veszítette el, nem nézett ki jól, hülyének is tartották, és mégis egy barátnőmnek tetszett, aki járt is vele... (amúgy nem vele veszítette el, de vele csak majdnem), szóval később egy másik barátnője is lett, akivel kicsit komolyabbra is fordult a dolog. Sőt van egy másik ismerősöm is, aki szintén fogyatékosként viselkedik, nem néz ki jól, mégis volt néhány barátnője, bár szegény 26-27 éves koráig volt szűz. És van egy harmadik ismerősöm, aki 30 éves, és SOHA nem volt egy randija se, pedig szerintem elég értelmes, vicces, csak ő nagyon fél. Illetve úgy van vele, hogy nem akarja csak úgy akárkivel elveszíteni.... Szóval nem a külsővel van a gond, hanem a viselkedéssel! Gondolom bamba vagy nő társaságában, esetleg félős, vagy akár saját magadnak keresel kifogásokat, hogy miért ne legyen csajod.... És azt is el tudom képzelni (amit amúgy megértek), hogy folyton ezen jár az eszed, hogy neked miért nincs csajod.. hát ne ezen járjon! Éld az életed, próbálj meg így boldog lenni, és akkor majd felfigyelnek rád. ez közhely, de IGAZ!
most jut eszembe, hogy olyan lányismerőseim is vannak, akik 25-26 éves korukig nem is jártak senkivel, szóval nem vagy annyira lemaradva. Sokan vannak így, akikről nem is gondolnád! EZek a lányok szépek és csinosak, tanultak, jártak bulizni is, és mégsem volt senkijük! mindenki maga dönti el, hogy akar-e valakit vagy sem! nagyon sokan azt hiszik, hogy a külső számít, pedig nem! Te meg főleg ne plázacicákat vagy topmodelleket akarj, hanem egy átlagos lányt! Ne légy ilyen bedepizett, csak legyél nyitott és vidám!
Eddig mi a fészkes fenét csináltál???? Változtass magadon, ne ide irkálj ilyen idegesítő kérdéseket! Ez az oldal egy óriási lúzertemető az ilyen nyomorékok miatt!
Már nincs egy értelmes kérdés sem, csak az ilyen életképtelenek sírnak itt!!
"Már nincs egy értelmes kérdés sem, csak az ilyen életképtelenek sírnak itt!!"
Tudod te gyökér, nem kötelező minden kérdésre rákattintani és válaszolni. Gondolom egy ilyen, egoista idióta mint te el sem tudja képzelni, hogy milyen magányosnak lenni. Baromi rossz érzés. Az rendben van, amikor valaki szidja a nőket, akkor talán jogos az illető leoltása. De a te válaszod jelen esetben semmi egyéb csak kicsinyesség és rosszindulat. Jó érzés belerúgni még egyet a másik emberbe? Élvezed te bunkó?
Remélem egyszer te is meg fogod tapasztalni azt amit ez a srác érez. Nem leszel te sem mindig fiatal és szerencsés öcsisajt.
Kedves utolsó, márpedig baromi nagy igazság van abba, hogy iszonyatosan idegesítő minden nap a siránkozásaitokat hallgatni. Még csak rákattintani sem kell, elég ha a kategóriába belépek, már ott megakad a szemem a rengeteg rinyáló kérdésen, MINDEN EGYES NAP!
Képzeld, én is voltam csúnya tinilány, amikor egyetlen fiúnak sem kellettem, és mindenki kigyúnyolt meg bántott, és már öngyilkosságra gondoltam, DE NEM SÍRTAM ITT MINDEN NAP ÖTEZERSZER FELTÉVE UGYANAZT A KÉRDÉST! Mert egyrészt senkit nem érdekel, másrészt semmi nem fog tőle megváltozni, csak ti merültök el még jobban ebben az önsajnálatban, ahelyett hogy változtatnátok a kinézeteken vagy hozzállásotokon, ahogy én tettem.
Ha ennyire rossz az életetek, akkor menjetek és ugorjatok a Dunába, legalább másoknak több levegő jut.
"Még csak rákattintani sem kell, elég ha a kategóriába belépek, már ott megakad a szemem a rengeteg rinyáló kérdésen, MINDEN EGYES NAP!"
És aranyom, ki a franc kötelez az oldal használatára? Unod az ilyen kérdéseket? Akkor nem kell elolvasni, nem kell ide feljönni stb. Én a drága hölgyek által írt lehetek terhes kérdéseket unom. De megkímélem a tinilányokat a véleményemtől.
Attól jobb lesz neked, hogy még jobban megalázod ezt a srácot? Jobban érzed magad tőle, kevesebb ilyen kérdés lesz? Nem. Ő rosszabbul fogja magát érezni? Igen. Tehát ezekre a kérdésekre szín tiszta rosszindulatból zéró segítő szándékkal válaszoltok. És élvezkedtek más ember nyomorán.
Drága, én nagyon sokáig szántem ezeket a szerencsétleneket, tanácsokat adtam nekik vagy elmeséltem a saját történetem és tapasztalataimat, de bármivel próbáltam nekik segíteni, mindenre az volt a válasz, hogy "jaaaaaaa, dehát nekem ez úgyem menne, és úgyis olyan csúnya/vékony/csóró/alacsony vagyok, jaaaaaaaaj hát mások csak a szerencsés kivételek meg nekem már úgyis el van cseszve az életem, jaaaaaaaj én olyan nyomorult vagyok, nekem csak önsajnálat kell, nem segítség".
Ezek után azt mondom - minden rosszindulat nélkül - hogy igenis el lehet menni a jó büdös p*csába, mert ez már az az szint, ahol konkrétan az én társadalmi jogaimat csorbítjátok azzal, hogy ilyen degenerált emberek között kell élnem.
De hadd kérdezzek vissza: attól jobb lesz ezeknek a srácoknak, hogy naponta tízszer kiírják ugyanazokat a kérdéseket? Szebb életük lesz, és kelleni fognak a nőknek? Nem. Mi rosszabbul fogjuk magunkat érezni azért, mert minden normális kérdés elvész az oldalon a sok rinya között? Igen.
Tehát ezeket a kérdéseket azzal a színtiszta rosszindulattal teszik fel, hogy mások napját elrontsák és igazolják a saját (megváltoztatható) nyomorukat, aztán élvezkednek azon, hogy másokat idegesíthetnek.
Tudod, élni sem kötelező ám, sőt mint említettem hagyjuk már meg az erőforrásokat azoknak az embereknek, akik hajlandóak legalább megpróbálni változtatni a saját nyomorukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!