Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztése min...

A szüzesség elvesztése min változtat? (lent)

Figyelt kérdés
Volt egy érdekes beszélgetésem,melyben elhangzott,hogy ha elveszem majd a szüzességem telejes más véleményem lesz a világról és az emberekről;a megtalálom a megfelelő személyt hozzá. Akivel olyan lesz az első hogy nem bánom meg és jó élmény lesz. Nem értem,miért változna meg utána bármi is ? (nem tervezem még elveszteni csak kérdezem) 16L

2013. nov. 9. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

#4-es vagyok. Nekem sem változott semmi az első után, maga a szex nem változtat semmin. Ebben egyetértek, aláírom.

Én azt mondtam, hogy ha nem történik meg abban a korban, amikor ez egészséges a személyiség fejlődése szempontjából, akkor az igenis számít. Lehet mondani, hogy olyan emberekkel kell érintkezni akik ezt nem ítélik el stb... de ez lehetetlen. Nagyon sokszor nem mi választjuk meg a környezetünket. Suli, munkahely, stb. Én a munkahelyemen már pl. eltitkoltam ezt, és hazudtam helyette. Nem tudták rólam hogy sosem volt még nekem semmi nővel, mégis elmondhatatlanul megalázottnak és senkinek éreztem magam, főleg amikor egymással arról beszéltek, hogy ők mi mindent átéltek már. Nem akarom túlértékelni a szexet, nem is kell. De nem fogadom el azt a nézetet, hogy manapság ezt simán fel lehet vállalni, és boldogan lehet együtt élni vele.

2013. nov. 9. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Pedig én vagyok az élő példa rá. :)
2013. nov. 9. 12:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Olvastam hogy az ilyen nem igazi barát aki rá akar beszélni stb.Bocsánat,nem erről van szó.Történtek dolgok az életemben ami igen nagy fordulatot jelentett,mert nem álltam túl vidáman az élethez,most kezdek lábra állni.Csak szóba jött hogy ha majd megtörténik,akkor talán másképp lesz pár dolog vagy másképp fogok látni valamit.Valami új ajtó kinyílik,ami most még zárva van.De azért azt hozzátenném hogy én is úgy érzem hogy az égvilágon semmi nem fog megváltozni,ezért kérdezem hogy vajon mire gondolt ez alatt?
2013. nov. 9. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!