Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Volt már olyan valakivel hogy...

Macihercegnoje kérdése:

Volt már olyan valakivel hogy a szüzesség elvesztése nagyon erős vérzéssel járt?

Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltunk a barátommal első alkalommal,és nagyon véreztem még az ágy is olyan lett. És rá még egy órára is folyt a vér. Ez normális? Nagyon meg vagyok ijjedve.

2013. okt. 14. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kb minden második lánynak ilyen...
2013. okt. 14. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. okt. 14. 08:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam is elég erős volt.Mikor felkeltem végig folyt a lábamon is.:/ Pedig abszolút nem volt durva a volt barátom.
2013. okt. 14. 10:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát éppen így volt velem is. :/
2013. okt. 14. 12:14
 5/8 anonim válasza:
Nálam is rengeteg vér folyt, minden olyan lett: az ágy, a lábam, a párom... Abszolút gyengéd volt velem, és nem fájt, mégis úgy nézett ki a a szobám utána, mintha kivégeztek volna valakit.
2013. okt. 14. 14:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Énis kissé megijjedtem amikor megláttam magam alatt egy kisebb vértócsát. Utolsó válaszoló hány éves voltál amikor ez megtörtént?
2013. okt. 14. 14:23
 7/8 anonim válasza:

Én is eléggé megijedtem anno. Aztán még másnap vérzett egy kicsit, de végül nem lett semmi baj. :)

18 voltam akkor, most 23 vagyok.

2013. okt. 14. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon véreztem, sőt utána még napokig...és nem is csak az első alkalommal, hanem még vagy 3-4-szer...
2013. okt. 22. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!