Ti hány évesen vesztettétek el?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? (ha lány vagy) Fájt? Nappal vagy éjjel? Ottaludtál nála? Kiváncsiságból kérdezem:)2013. okt. 12. 22:57
1/10 anonim válasza:
18 éves voltam, éjjel történt, nem aludtam ott. 21/F
2/10 anonim válasza:
16, nem fájt, nappal és pont ezért nem aludtam ott
3/10 anonim válasza:
21 és még nem veszítettem el :)
4/10 anonim válasza:
15, eleinte kicsit igen, éjjel, ott :D
5/10 anonim válasza:
14 voltam, fűlig szerelmes, igen fájt, nappal volt, és nem aludtam nálla.
6/10 anonim válasza:
15 voltam, nappal volt, nem aludt nálam. 19/F
Mellesleg még mindig együtt vagyunk.
7/10 anonim válasza:
mit vesztettem el? A zseblámpámat?
8/10 anonim válasza:
14. késő délután nem de egész nap ott voltam. ha irsz privit elmesélem az egészet.
9/10 anonim válasza:
Én 14 és fél, 8 hónap után egy nálan 4 évvel idősebb sráccal..becsületes hogy nem nyöszetetett a szex témával..aztán 9 hónap után mondtam hogy szeretném, bízom benne és megtörtént, nappal.:) Azóta is együtt vagyunk.:)
10/10 anonim válasza:
Szilveszter éjjel, 15 évesen, és nagyonfájt, de már 3 éve együtt vagyunk és nagyon jó volt vele mert nagyon figyelt rám, pedig 4 évvel idősebb :) Nem bántam meg, és egy nagyon jó emlék maradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!