A szüzesség elvesztése min változtat? (lent)
Bocsi, ez baromság. Az igaz, hogy ha a megfelelő személlyel teszed, az remek élmény lehet. De rossz is lehet. De ettől nem változik meg a világ. Ez egy hatalmas ferdítés.
Egyébként 16 évesen, NEM biztos, hogy még készen állsz erre. Csak mert sok a meggondolatlan fiatal, nem biztos, hogy bölcs döntés követni őket csak, mert ők is csinálják.
Persze azt csinálsz, amit akarsz...
#4 Ez csak téged minősít. Az egész a hozzáállásodon múlik, meg azon, hogy mégis milyen emberekkel barátkozol, vagy épp ismerkedsz. Egy normális emberi lény nem fog azért megbélyegezni, mert szűz vagy.
Ha vállat rándítva visszafelelsz, hogy "és akkor 'mivan?", senki nem foglalkozik többet a kérdéssel. Ha viszont látják, hogy zavar, akkor persze, hogy kicikiznek.
Úgyszintén, egy normális nőt/férfit nem fog zavarni ez, csak egy ostobát.
Pontosan a csordaszellemet érzem benned, hogy az ő elvárásaiknak akarsz, vagy legalábbis akartál megfelelni és EZÉRT érezted tehernek.
Én nem akarok ilyesmiknek megfelelni és ennélfogva rajtam nincs semmiféle teher. Végső soron ez mindenkinek a legbelsőbb dolga és SENKINEK AZ ÉG VILÁGON SEMMI JOGA ezért bántani.
Megjegyzem, sokan azért cikiznek másokat ezért, mert túlestek rajta és megbánták, hogy olyan korán tették... és akkor már ne csak nekik legyen rossz ugye.
A másik véglet meg, akik túlestek rajta fiatalon és hű de komolynak, felsőbbrendűnek érzik magukat miatta. Pedig csak ostoba gyerekek.
Ezt a kérdezőnek mondom: Olyan személyt sosem nevezhetsz igazi barátnak, aki ilyesmire akar rábeszélni téged, vagy meggyőzni, hogy ez annyira fontos. Nem jót akar neked, bármennyire is azt állítja. Csak akkor érdemes ilyet csinálni, ha lelkileg készen vagy rá.
Ez marhaság. Egyáltalán nem így van, és erre akkor jöttem rá igazán (addig csak sejtettem), mikor átestem az első szexuális élményemen. Az égvilágon semmi nem változott. Nem lettem egyik napról a másikra totál más ember, nem lett más a véleményem semmiről, és ugyanúgy szeretem a szalámis pizzát, mint régen (hál' Istennek, teszem hozzá, nem tudom, hogy tudnék úgy élni, hogy a szex miatt többé már nem szeretem a szalámis pizzát).
Ezt a sz-rságot csak olyan pasik terjesztik, akik túlbecsülik a farkukat, és azt hiszik, az képes megváltoztatni egy nő személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!