Szüzesség elvesztése után ezek normál dolgok? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekeztünk,nem volt semmi gáz,alig fájt és nem véreztem,csak utána való nap volt folyásom,aztán ma reggel fájt a pisilés és véreset pisiltem. Ez normális?2013. okt. 27. 10:18
2/2 anonim válasza:
Hát, akár normális is lehet. Javaslom, hogy látogass meg egy dokit. Én ugyanezzel a problémával mentem háziorvoshoz (nem a szüzességem elvesztése után, jóval később, szóval nem gondoltam, hogy ez nőgyógyászati probléma lenne). A doki kapásból megkérdezte, hogy új kapcsolatom van-e, én meg kamilláztam, hogy na ezt honnan tudja. A lényeg, hogy egy gyors vizeletvizsgálat után kiderítette, hogy az új párom... khm... "túl nagy" számomra. De megnyugtatott, azt mondta, hogy ez egy tök gyakori, általános probléma, még le is rajzolta, hogy mi a helyzet, de már nem emlékszem. A lényeg, hogy kaptam valami bogyót, és meg is volt oldva. Hogy egy gyógyszer ezen hogy segít, azt már nem tudom, de nem lettem eltiltva a párom nemesebbik részétől, és a véres pisilés is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!