Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése óvszer...

Szüzesség elvesztése óvszer nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A barátommal tervezgetjük, hogy hamarosan teljesen egymáséi leszünk, én viszont még szűz vagyok.

Azt mondja, hogy azt szeretné, hogy nekem az első felejthetetlen legyen meg minden és ehhez felvetette azt is, hogy mi lenne ha először gumi nélkül csinálnánk, merthogy tudja kontrollálni magát. Nem erőlteti meg semmi, szóval ne erre gondoljatok, hogy éppen önzősködik, bár nyilván nagyon boldog lenne.

A kérdésem, mennyire kockázatos az ötlete? Vagy, veletek hogy volt?

2013. okt. 7. 17:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
essél rögtön teherbe! legalább többet nem csinálod
2013. okt. 7. 17:18
 2/15 Lina93 ***** válasza:
100%
Előváladéktól is teherbe lehet esni, inkább védekezzetek!
2013. okt. 7. 17:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudja kontrollálni magát. hahahaha NEM! Főleg, ha a pasi is szűz. akkor meg pláne nem.

Húzza csak fel azt a gumit szépengyorsanigényesen.

2013. okt. 7. 17:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
2013. okt. 7. 17:22
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. :DD Körülbelül ugyanígy reagáltam...csak kíváncsi voltam, hogy mások hogy látják :) amúgy nem szűz.
2013. okt. 7. 17:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha nem szedsz fogamzásgátlót, akkor gumi! Nincs kivétel. Ne hidd el, hogy tudja tartani magát. Hülye szöveg. Persze gumi nélkül jobb érzés de veszélyes is. Akár előváladéktól is lehetsz terhes!!! (Konkrétan van ismerősöm akinek így lett gyereke.)
2013. okt. 7. 17:24
 7/15 anonim ***** válasza:
-_-
2013. okt. 7. 17:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb érzés, ha gumival vagytok és miközben összefonódtok, érzed, ahogy a teste elélvez majd megpihen. Gumi nélkül kb. felugrik rólad... nah az nagyon romantikus.
2013. okt. 7. 17:30
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hány éves vagy...

Ha nem vagy túl fiatal, és nem idegenkedsz tőle, esetleg megpróbálhatod a hüvelygyűrűt, vagy a tabit, és ha nem váltogatta gyakran a partnereit, max akkor mehet gumi nélkül..

Egyébként ne kockáztass!

2013. okt. 7. 17:30
 10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) 17 leszek hamarosan
2013. okt. 7. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!