Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése óvszer...

Szüzesség elvesztése óvszer nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A barátommal tervezgetjük, hogy hamarosan teljesen egymáséi leszünk, én viszont még szűz vagyok.

Azt mondja, hogy azt szeretné, hogy nekem az első felejthetetlen legyen meg minden és ehhez felvetette azt is, hogy mi lenne ha először gumi nélkül csinálnánk, merthogy tudja kontrollálni magát. Nem erőlteti meg semmi, szóval ne erre gondoljatok, hogy éppen önzősködik, bár nyilván nagyon boldog lenne.

A kérdésem, mennyire kockázatos az ötlete? Vagy, veletek hogy volt?

2013. okt. 7. 17:17
1 2
 11/15 Pj0tr ***** válasza:

Gumi nélkül neked nem sok jutna :S

Elintézné magát, aztán kirántja, merthogy elmegy. Aztán elmegy...

2013. okt. 7. 17:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Gondolod? Akkor nem hiszem hogy egy numeráért lassan 4 hónapja küzdene..:D remélem nincs igazad.
2013. okt. 7. 18:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Óvszer nélkül csak akkor szexeljetek, ha gyereket is akartok!
2013. okt. 8. 09:05
 14/15 Pj0tr ***** válasza:

#12 Nem akarlak elkeseríteni, de rossz szándékú lehetőségből nagyon sok van, míg jóból csak egy.

A jó természetesen az, hogy szeret. (Bár ez a gumi nélküli verzió nem erre utal számomra)

A rosszak közül 1-2:

- bizonyos szubkultúrákban fel lehet vágni egy szüzesség elvétellel

- nem csak te vagy a képben, így nem probléma, hogy rád 4 hónapot kell várni, addig van más

- valójában nem azzal foglalkozik, hogy neked jó legyen, akár az első akár a sokadik, hanem hogy neki jó legyen. (a gumi tipikusan erre utal)

2013. okt. 8. 12:29
 15/15 A kérdező kommentje:
van benne valami, de amint mondtam hogy neki hogy felejtse el abba is hagyta az egészet mondogatni :) mindegy nem tartom magam naivnak...talán pont azért agyalok pont ezeken a dolgokon mint amiket mondasz. :( nem kellemes
2013. okt. 8. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!