Szüzesség elvesztése óvszer nélkül?
Sziasztok. A barátommal tervezgetjük, hogy hamarosan teljesen egymáséi leszünk, én viszont még szűz vagyok.
Azt mondja, hogy azt szeretné, hogy nekem az első felejthetetlen legyen meg minden és ehhez felvetette azt is, hogy mi lenne ha először gumi nélkül csinálnánk, merthogy tudja kontrollálni magát. Nem erőlteti meg semmi, szóval ne erre gondoljatok, hogy éppen önzősködik, bár nyilván nagyon boldog lenne.
A kérdésem, mennyire kockázatos az ötlete? Vagy, veletek hogy volt?
Gumi nélkül neked nem sok jutna :S
Elintézné magát, aztán kirántja, merthogy elmegy. Aztán elmegy...
#12 Nem akarlak elkeseríteni, de rossz szándékú lehetőségből nagyon sok van, míg jóból csak egy.
A jó természetesen az, hogy szeret. (Bár ez a gumi nélküli verzió nem erre utal számomra)
A rosszak közül 1-2:
- bizonyos szubkultúrákban fel lehet vágni egy szüzesség elvétellel
- nem csak te vagy a képben, így nem probléma, hogy rád 4 hónapot kell várni, addig van más
- valójában nem azzal foglalkozik, hogy neked jó legyen, akár az első akár a sokadik, hanem hogy neki jó legyen. (a gumi tipikusan erre utal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!