Szégyen szerintetek?
13éves vagyok.(fiú)
És minap átjött osztálytársam korepetálni németből.(lány)
Egy csomót röhögtünk meg hülyültünk,és megcsókoltam..
Aztán annyira eldurvult a helyzet hogy az ágyban kötöttünk ki...és ugye elveszítettem a szüzességem,és ő is..
szerintetek baj hogy ilyen fiatalon történt ez meg?
Nekem igazából nem szégyen,szerintem amit egyszer élveztél azt kár megbánni,szóval számomra ez egy jó kaland volt..
Szerintem biztos hogy nem lessz ku rva..mert mint mondtam már értelmes,okos lány ..nem olyan..szerintem..már 8.éves oszt társam..ugymond már kiismertem..és nem olyan aki elkur vásodik..
Tehát most kibukott, hogy dicsekvő kis sz*ros vagy. :D
Kérdés: Szégyen szerintetek?
Nemrégi válaszod: Nekem igazából nem szégyen.
Szánalmas vagy : )
hóóóóóóóó..lassabban..
Azt volt a kérdés..''Szégyen szerintetek?''
Azért irtam ki ezt a kérdést mert kíváncs voltam hogy ki hogy áll ehhez..
Én nekem nem szégyen de érdekel hogy ki hogy vélekedik erről..
Én csak egy kérdést tettem fel..
nem gondoltam volna hogy mások itt élik ki a veszültségüket:)
És egyébként azt hiszed, hogy senkinek nem fogja elmondani? Mert akkor ritka ostoba vagy kisfiú.
Csak mert azt írtad, hogy a többieknek nem kell tudnia...
Ebben a helyzetben, márha tényleg igaz, igazából egyikötök se hibás. Viszont, ha a lány igy állt hozzád, hogy lefeküdt veled, nem hiszem el, hogy elötte nem szimpatizált veled, amiböl számodra kiderült volna ez a végkifejlet..
Szerintem volt ilyen.. de te titkon erre vágytál, és rohadtul örültél, hogy össze is jött, és nem foglalkoztál egyáltalán azzal, hogy lelkileg mi van a csajjal.
Ha megtörtént köztetek ez, akkor vagy te is oda vagy a csajért valamilyen szinten, csak ez a sexuális behatás hamarabb ért mint a lelki... ezért nem veszed észre, hogy neked is nagyon bejön a csaj, nem csak igy...
Vagy tényleg felszinesek vagytok mindaketten..
Erre a választ igazából ti tudjátok.. de nagyon remélem, hogy nem az utóbbi gondolat az igaz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!