25 éves férfi vagyok és még szűz. Szerintetek ez nagy szégyen?
hát...
így logikusabban hangzana-
fűvel-fával kúrtam és most már csak egy lányra várok.
és általában ez is lenne a normális sorrend.
mert tegyük fel összejössz A LÁNNYAL,és ott bénázol stb.
egy kiscsajnál megcsinálhatod,hogy telebeszéled a fejét,hogy hát ez ilyen,meg stb.
de egy korod beli csaj ad 1-2 esélyt és ha nem dugod meg rendesen annyi volt.
nem fog tanárnénit játszani veled egy percig sem.
ennyi idősen egyenlő partnert akarnak,vagy náluknál tapasztaltabbat.
"egy korod beli csaj ad 1-2 esélyt és ha nem dugod meg rendesen annyi volt"
Ha dúlnak az érzelmek és van szerelem, akkor szerintem ez nem így működik. Aki azt mondja az meg mehet is, egy percig sem fogom siratni.
Nem gáz. Épp fordítva (tapasztalat). A kiscsajok, sok haver meséli, azt várják hogy lefekszenek és majd mennyei szexben részesíti egy "szexisten" őket.
Egy tapasztalt nő szívesen tanít be kezdő srácokat, ha egyébként minden rendben (helyes vagy, felvállalod a dolgot, hallgatsz rá, igyekszel, stb.)
csak azt felejted el,hogy egy nő akkor lesz szerelmes,ha elélvez veled,ha rendesen megdugod.
ha ez megvan,akkor elnézi a legnagyobb szemétségedtől kezdve a legnagyobb hibádig.
amit meg te írsz,az max 16 éveseknél működik sajnálom.
"egy nő akkor lesz szerelmes,ha elélvez veled,ha rendesen megdugod"
Nem éppen :) 21L
Nem szégyen a felfogásod, úgy élj, ahogy te szeretnél, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak! Ha így gondolod, akkor neked így van jól.
"akkor lesz szerelmes,ha elélvez veled,ha rendesen megdugod"
A nagy frászt! Volt már belém szerelmes lány csak nekem nem jött be. És nem azért lett szerelmes, mert lefeküdtem vele előtte. Nem tudom honnan szeded ezt a fajta felfogást, de ebben én nem hiszek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!