Honnan ered az a téves elképzelés, hogy egy szűz pasi nem tudja, mit kell tennie az ágyban?
Olvastam ezzel kapcsolatban számos kérdést,és nagyon meglepődtem a leírtakon.
1.Miből gondolják,hogy egy szűz pasi nem tudja,hova kell dugnia a hímvesszőjét. Ez szerintem a legnagyobb marhaság.
2.A szűz fiút nem akarják tanítgatni.
Minden nőnek más okoz örömöet,így minden újdonsült kapcsolatban tanítgatni kell.
A másik: a neten (gondolom én) van egy csomó írás a szexről,abból lehet ismereteket szerezni.
Ja,egy tanács a huszonéves szűz srácoknak:nem mondják el a barátnőjüknek. Amiről nem tud,az nem fáj.
Mint ahogy kérdeztem is, akkor hazudni fogsz a bimbódzó kapcsolatodban? Mert akkor az nagyon jól indul....
Mert szerintem a legtöbb kapcsolatban előkerül, hogy hogy vesztetted el a szüzességed.
Ha meg azt mondod, hogy nem akarsz róla beszélni, eleve gyanús leszel a lánynak.
De te tudod.
Hát a te dolgod. De alapból minek akarnál olyannal lenni akiről azt gondolod, hogy kiröhög emiatt?
Aki ezért kiröhög az nem normális.
Nekem speciel tetszett hogy a férjem nem volt mással mikor járni kezdtünk.
Na mindegy , ahogy gondolod.
27/N
Köztudott, hogy a szűz pasik sokkal jobbak az ágyban és sokkal jobban ki tudják elégíteni a partnert, mint a tapasztaltak.
Legalábbis a gyk világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!