Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Mit kezdenétek egy...

Fiúk! Mit kezdenétek egy kicsit illuminált állapotban lévő lánnyal?

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 00:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
15 éves kis kiéhezett madarak osztják most itt az észt a szexről meg a helyzet kihasználásáról, vicces
2013. nov. 14. 14:04
 42/45 anonim válasza:
Két ilyen esetem is volt, az egyikben konkrétan könyörgött a csaj, hogy dugjam meg. Mondtam neki, hogy nem, mert ő nem szerelmes (én az voltam), és másnap rossz lesz neki. Másnap emlékezett rá, és megköszönte...
2013. dec. 4. 23:37
 43/45 Költőnő? ***** válasza:

úgy az ötödik oldalig ujjongtam, h jeee vannak tisztességes legények.

De látom, van akinek minden mindegy, csak p.i.n.a legyen. Aki persze a nem kihasználós téma mellett tette le a voksát, annak nagy piros pont.

2013. dec. 5. 00:28
 44/45 anonim ***** válasza:
Volt már ilyenhez szerencsém. Kicsit illuminált, vagyis még beszédképes meg elröhögcsél magának, viszont egyenesen már nem nagyon jár. A spicces és részeg között lehet valahol félúton. Nos, egy ilyen lányt általában támogatok, elkísérem, belémkarolhat ha nehéz járni, ilyenek. Sosem használtam ki a helyzetet, nem másztam rá, nem tukmáltam magamat. Persze utólag ezt elfelejtik, jó ha megismernek később. Nem az marad meg benne rólam, hogy "ez egy tisztességes férfi, aki nem használt ki, hanem segített akkor is mikor hülye voltam". 26/F
2013. dec. 5. 17:03
 45/45 anonim válasza:
Na igen, a másik esetem pont ilyen volt: kiütötte magát annyira, hogy aztán kénytelen voltam én elmesélni neki másnap, hogy mi volt. :) Pedig én is majdnem becsiccsentettem, mert egyre-másra vette az itókákat, én meg szedegettem ki a kezéből, és ittam megfele, mert a csaj 40kg vasággyal, és ha azt mind megitta volna, tán túl sem éli. Ráadásul ez valami szabadtéri fesztiválon történt, az egyetlen hely, ahová le tudtam tenni, valami trepni volt. Kénytelen voltam vállalni a megfázás kockázatát, és bebugyolálni a pulóveremmel, mert amilyen állapotban volt, még kihűlt volna. Úgyhogy álltam ott mellette vacogva az éjszakában. :D Na de kellenek az ilyen kalandok is.
2013. dec. 5. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!