Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Mit kezdenétek egy...

Fiúk! Mit kezdenétek egy kicsit illuminált állapotban lévő lánnyal?

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 00:25
1 2 3 4 5
 21/45 Mankesz válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező hímnemű..
2013. okt. 19. 14:19
 22/45 anonim ***** válasza:

# 19:

Arról nem szólt a fáma, hogy ő rám is mászik... A kérdés annyi volt, hogy én mit csinálnék vele.

Értelemszerűen, ha rám mászik és még jól is néz ki, nem dobom le magamról. Sőt, szerintem senki nem tenné azt... De én tuti, hogy nem másznék rá, ha józan vagyok.

2013. okt. 19. 14:29
 23/45 anonim ***** válasza:
Ezért írtam azt, amit a # 10.-be... azt nem mondta a kérdező, hogy rám is mászik, ha pedig nem mászik rám és én használom ki, azt undorító dolognak tartom, és ugyanúgy börtönnel jutalmaznám mint a nemi erőszakot.
2013. okt. 19. 16:16
 24/45 A kérdező kommentje:
Mindössze annyira lettem volna kíváncsi, h hányan használnák ki a helyzetet, de látom, h a nagy többség, jobban szereti, ha önszántából és józanul van együtt vele a lány. Ez jó.
2013. okt. 19. 19:02
 25/45 anonim ***** válasza:
Mire jó ez? Így sokunknak soha nem lesz megint szexuális kapcsolata. :D
2013. okt. 19. 20:20
 26/45 Krill válasza:

Kicsit illuminált az beszámítható, szóval pont azt tenném vele mint egy józannal. Hulla részeg csajt meg elfektetném had pihenjen és tennék mellé egy vödröt.

Volt már hogy haverom nője rám nyomult részegen. Nem is alaptalanul, mert a szimpátia bőven megvolt. De haver nője tabu. Ha nem haver nője lett volna akkor valószínűleg smárolunk egy jót, majd elalszunk :D

2013. okt. 20. 07:43
 27/45 Damien001 válasza:
Velem ez a helyzet előfordult jó párszor, mivel mindig én voltam a józan a társaságban többnyire én vittem haza a társaság járóképtelen tagjait. A legjobb megoldás, ha házibliban vagy hogy ott lefekteted aludni és vigyázol hogy ne zargassák. Ha az utcán van akkor nem neked kell gondoskodni róla kivéve ha láttszik hogy nem tud magáról és veszélyes magára vagy másokra akkor többnyire mentő....atöbbit ők tudják. De amúgy nem tudom milyen helyzetre gondoltál remélem kimerítettem a lehetőségeket
2013. okt. 21. 08:36
 28/45 anonim ***** válasza:

Félreérthető volt.

Na szóval otthagynám ALUDNI.

2013. okt. 21. 09:34
 29/45 anonim ***** válasza:
kár, hogy az ilyen válaszok alapján a csajok előítéleteket alkotnak meg, amit aztán mindenkire érvényesnek képzelnek.
2013. okt. 23. 21:41
 30/45 anonim ***** válasza:

hazavinném, ott aludnék mellette, de nem csinálnék semmit azon túl, hogy betakarnám.

reggel ébreszteném egy kávéval és elmondanám neki a helyzetet, hogy mi történt és megemlíteném neki, hogy én józanul benne lennék. :D

2013. okt. 23. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!