Fiúk! Mit kezdenétek egy kicsit illuminált állapotban lévő lánnyal?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 00:25
31/45 anonim válasza:
Megpróbálnám rávezetni , hogy kezdjen valamit velem :D Amúgy meg hazavinném és elaltatnám :D
32/45 anonim válasza:
Ez a baj a mai társadalommal, ha józan egy nő, fosnak ...
33/45 anonim válasza:
Ha jól nézne ki, úgy megb*sznám, hétig nem tudna menni!:D
34/45 anonim válasza:
Megvilágított állapot.... az mit is jelent?
36/45 anonim válasza:
velem volt ilyen többször.
a legutóbbi az kb így volt.
szórakozóhelyen már láttam,hogy kicsit piás a csaj,odamentem beszélgetni és meghívott egy piára.
aztán én is vettem neki egyet,és így ment a wc-ben megujjaztam.
mondtam,hogy hazaviszem,de addigra olyan készen volt,hogy kidőlt a hátsó ülésen.
persze hozzám mentünk.
felfelé menet berókázott a parkolóban.
a lakásban megfürödtünk együtt,adtam neki egy fogkefét,aztán piáztattam még egy kicsit és reggelig dugtam,meg szétlovagolt.
úh a válasz igen.
de volt olyan,hogy csak kiverettem ilyen részeggel,de a sztoriban szereplő túl jó csaj volt ahhoz,hogy ne dugjam meg.
37/45 anonim válasza:
Itt persze hogy mindenki úriember! :)
38/45 anonim válasza:
abba mi az úriemberiség, hogy nem erőszakolsz meg egy öntudatán kívül lévő csajt? ne magadból indulj ki:)
39/45 anonim válasza:
Nem magamból indulok ki, nekem eszembe sem jutott az erőszak a kérdés alapján, te kis zseni! :)
40/45 anonim válasza:
Megerőszakolni csak azt lehet aki ellenkezik...^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!