A lányok komolyan azt hiszik, hogy amelyik férfi 25-30 éves koráig szűz, az csak beteg vagy perverz lehet?!
Itt a kérdés, amiben egy lány ezt állítja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4859..
Bizony abban igaza van a pszichológus hozzászólónak, hogy ma már nagyon kitolódtak ezek a korszakok az ember életében.
Én két,vagy háromféle forgatókönyvet látok az ismerőseim,és a családom köreiben.
Az egyik véglet, amikor valaki idejében tud normálisan szocializálódni,beilleszkedik társaságokba, tudja hol a helye,építi a karrierjét,lassan felnő,és mindvégig van komoly kapcsolata. Akár több is.A lényeg, hogy viszonylag hamar/idejében normális szexuális élete alakult ki.Most attól tekintsünk el, hogy egyébként volt-e megcsalás az életében,vagy hogy csak hosszabb,komoly párkapcsolatai voltak eddig.(legyen mondjuk az átlag félév,1 év,2 év majd házasság).Végül úgy 25 éves korára már családot tudott alapítani.
Erre azt mondom, hogy manapság ritka,ez gazdasági okokra is visszavezethető. A fél ország úszik a hitelben,sokan elvándorolnak külföldre stb. Mire tudnának alapozni? Akárcsak egy komoly kapcsolatot is?
Nézzük a következő esetet,ami szinte ebből is következhet,nagyonis kapcsolódik az előző típushoz.
Rendezett körülmények, a forgatókönyv hasonló.Komoly párkapcsolat már kamaszkorban,fiatal felnőttkorban. Viszont már nem tartanak annyira ki egymás mellett,nem történik családalapítás, csak évekig élnek egymás mellett,ekkor vannak a 6-8-10 éves kapcsolatok. A végén nem lesz házasság, valamelyik fél nem kötelezi el magát,talán igazi érzelmek sincsenek. És voálá.A kapcsolat tizenévesen indult, huszonévesen vége lett. Kezdhetik újra a párkeresést közel 30 évesen,mikor már annyi mindenbe belefáradtak. És még az sem biztos, hogy megfelelő karrier, pénzügyi háttér adott.Hiába nem szüzek,van már tapasztalatuk, ugyanúgy elkeseredetten vannak minden nélkül.
Viszont ez a két típus, alapvetően jól szocializál, és azokhoz képest, akik szüzek,azért van már rálátásuk a dolgokra.
Nagyon-nagyon nehéz ismerkedni. Viszont az internet egy idő után fárasztó,átverés, türelmetlenség, sok csalódást vont maga után. Viszont, aki nehezen ismerkedik,nem jár el barátokkal állandóan ide-oda, annak nagyon megkönnyítheti az életét..Hisz némi internetes csevegés után már lehet találkozni, megismerni a másikat.
Úgy gondolom,hogy akinek minden a korábban általam felsorolt dolog kimaradt az életéből, az nagyon elveszett lehet.100%,hogy ilyen tapasztalatok nélkül nincs egészséges önbizalma, egészséges életvitele,és egy idő után akár az őrület határára kerülhet.
Nem hiszem el, hogy ha most megismernék egy 30 éves férfit, azon nem venném észre, hogy egyébként szűz, illetve nem volt még barátnője. Biztos észrevenném.Nem hiszem, hogy olyan viselkedése lenne, ami abszolút könnyed,laza,alkalmazkodó,humoros,bármi ami normálisnak mondható. És őszintén szólva, nagyon rosszul érezném magam, ha nekem kellene mellette türelmesnek lenni,tanítanom, rávezetnem különböző viselkedésekre, különböző szituációkban. Arról már nem is beszélve, hogy nekem is vannak szexuális vágyaim, és nem lenne türelmem és kitartásom ahhoz, hogy egy teljesen tapasztalatlan férfi legyen mellettem meztelenül.Lehet ez gonoszan hangzik, de én ilyen vagyok...Már 22 évesen is nehezemre esett olyan fiúval lennem,akit nekem kellett a szexben is vezetnem....
Van diplomás ismerősöm,aki 30 éves lesz nemsokára. Több nyelven beszél.Világlátott, sokat jár el szórakozni. De egyszerűen nem tud igazán viselkedni.Idióta viccei vannak, a mimikája,a testbeszédéről is lerí, hogy nem tud viselkedni hosszabb távon társaságban...Sajnos erre a külseje még rátesz egy lapáttal....Úgyhogy neki nagyon nehéz dolga lesz!
Nem érdemes oldalakat írni...a lényeg fiú és szűz 20 év felett.
1, csúnya
2,antiszociális személyiség,nem tud ismerkedni
3, testkép zavar vagy elvan hízva
4, kicsi vagy átlagos a pénisze (az átlagosak úgy gondolják sose lehetnek a nők szemében igazán megbecsültek mert semmi extrát nem tud adni)
Korábban említette valaki az edzést, és eléggé lepontozták. Azt kell mondjam, hogy van benne valami, érdemes megpróbálkozni vele.
Nem egész egy éve kezdtem el edzeni, ezzel együtt máshogy táplálkozni. 30 évesen soha nem volt normális kapcsolatom, egyszer voltam egy prostival. Most épp randizok egy lánnyal, aki tud minderről. Szóval van remény. Hozzáteszem, nem vagyok még kigyúrt, izmos, felesleg is akad még kicsi. De annyit biztosan tudok, hogy nem vagyok sem beteg, sem aberrált. Enyhén gátlásos vagyok, de szép lassan levetkőzöm ezt is.
Én pedig rájöttem,, hogy ezek az emberek akik ezeket írják, esküszöm 1 milliárd forintba lemerném fogadni, hogy többet foglalkoznak a saját szüzességükkel, MINT BÁRKI MÁS, értsd LÁNYOK...
most nem feltétlen erre a kérdésre, gondolok, mert eszembe nem jutott volna ha nem ugrik előre a megválaszolt kérdéseknél.. de szóval, néha az azt gondolom ki kéne állniuk a nagy tömeg elé, és elüvölteni IGEN SZŰZ VAGYOK!! TESSÉK MOST MÁR MINDENKI TUDJA!! NAAA,, NAAA??... mi a szar??
mert igen, kb ez lenne ennek a tovább fejlesztett verziója, ide is pl mi a tökömnek írja ki?? vagy ezzel valamit rejtett módon bizonyítani akarnak, hogy ő jobb valamivel vagy mi? Persze nem úgy van megfogalmazva a kérdés, de simán, itt a legtöbb kérdés úgy is olyan rohadt átlátszó mint a franc [figyelem hiányos akárkik, stb]. Mintha valamiért fontos lenne világgá kürtölni ezt a tényt.
De egyébként csak elmondom én hogy vesztettem el, egy házibuli volt, egész jó volt a társaság, nagyjából mindenki csak beszélgetett, meg ivás, aztán oda jött hozzánk egy lány is, mind1 most nem írom le,, a végén elhívott táncolni, én amúgy full hülye is voltam, mert nem esett le hogy akar bármit is,
talán mert addigra már viszonylag sokat ittam [persze azért bőven magamnál voltam],, dee dumált is velem előtte, így visszagondolva tök egyértelmű volt, úgyhogy én csak mellette ráztam magam azt ennyi, nem öleltem át, aztán pár perc múlva csak úgy otthagyott XD... na mondom király,, akkor már úgy kezdett leesni, aztán valahogy sikerült újra együtt lenni, mind1... na a vége szex volt..
nem tudom valahogy rohadtul nem is jutott eszembe hogy ezt mondjam neki, és ő se kérdezte igazából. És utána se mondtam el. Nem azért mert annyira féltem, de át se futott az agyamon, pedig mondhatnám hogy engem is szokott "frusztrálni" ott volt a fejemben, de mondjuk pont erről beszélek, sose írtam ki ide, vagy bármi,, nem úgy mentem a buliba se, igazából semmit se gondoltam erről.
Azért mondom itt ezek az emberek már olyan rohadt frusztráltak lehetnek, ha igaz amit írnak, hogy komolyan ki kéne állniuk tömeg elé, végre tudják le, DERÜLJÖN KI JUUUUJ, mert olyan urva sokat számít, FŐLEG pont fiú ként... füüüüü.. jaj de most meg bunkó vagyok hogy a fiúk szüzességét nem is veszem értéknek...
jaj könyörgöm,, egy fiúnál kb nem is számít, ennyi erővel ha először maszturbáltál már nem vagy szűz.... sőt akkor én se voltam mert, egy csaj előtte anno leszopott [az amúgy annyira nem volt kellemes, leginkább a helyzet miatt], ÉS én ugyanúgy szűznek éreztem magam utána, de nem mondtam ezt se. PERSZE lehet várni, NYUGODTAN, CSAK AKKOR MI A F****** PANASZKODIK ITT ?! alapból minek?? nem holt mind1,??
Ja és amúgy 26 voltam amikor ez történt, nem tudom sose halottam vissza hogy beteg vagy perverz lennék. Hát emiatt nem, max ha akkora aszságot mondtam.. a lánnyal mindenesetre semmi komoly nem lett, inkább 1 éjszakás kaland volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!