A lányok komolyan azt hiszik, hogy amelyik férfi 25-30 éves koráig szűz, az csak beteg vagy perverz lehet?!
Itt a kérdés, amiben egy lány ezt állítja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4859..
"ha annyira normálisak lennétek,nem szakítanátok a barátnőtökkel ha még szűz és nem akarja a dolgot...akinek nem inge ne vegye magára/tisztelek a kivételnek!"
Te mégis miről beszélsz?! Szerinted a szűz srácoknak volt valaha is barátnőjük, akit lekoptathattak volna?! Amúgy is, egy szűz férfi örülne neki, ha egy lány végre a barátnője akarna lenni, nem hogy lekoptassa... Ebből is látszik, hogy a normális srácokat te nem is veszed ember számba, hanem csak azokat veszed észre, akik ilyesmiért koptatják a lányt!... "nagyszerű"!
"17. Biztos vagy benne,hogy ezt a huszonéves szüzeknek akartad írni?"
Én is ezt kérdezem! A 17-es azt se tudja, miről zagyvál összevissza...
Annyira nem értem ezt az egész problémázást: kinek van a homlokára írva, hogy szűz? Ha zavar, akkor ne mondd el, nem fognak hazugságvizsgálóhoz kötni és 3 órán keresztül fekete öltönyös CIA-sok Kiszel Tünde naptárakkal vallatni. :D
Ha a szüzességtől függetlenül normális, jófej arc vagy, akkor fel sem fog merülni a kérdés a csajban, szexeltek és már nem vagy szűz. Probléma megoldva.
Nem perverz, csak beteg...
Valamilyen baja csak lehet, ha egészen addig a korig nem akpott még magának partnert...
Olyanok is akadhatnak akiknek nem jönnek be a "népszerű ismerkedési helyek" pl. disco meg hasonlók és ezért mondjuk nem jön össze senkivel.
Legkönnyebb rosszindulatúnak lenni és elítélni.
"Olyanok is akadhatnak akiknek nem jönnek be a "népszerű ismerkedési helyek" pl. disco meg hasonlók és ezért mondjuk nem jön össze senkivel.
Legkönnyebb rosszindulatúnak lenni és elítélni."
A diszkóba tényleg perverzek járnak, szerintem értelmes ember be nem teszi oda a lábát, max ha ott dolgozik pultosként vagy tulajként... Elég szomorú, ha manapság csak ott lehet érdemben ismerkedni, akkor kezdem érteni, miért van egyre több szűz férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!