Hogyan lehetek párja egy tartósan szervi beteg személynek?
Annyit érzek iránta megfelelne a páromnak persze ha ő is igy szeretné. És azt szeretném ha netán sikerülne találkoznom egy randevú alkalmával, nem szeretném ha azt hinné rólam azért szeretnék magamnak mert a 2 féle pénzbeli Állami támogatása kellene nekem.
Mivel nekem is van 2 féle havi pénzbeli Állami támogatásom ezt emlittem neki E-mailben.
Nem lenne pénzbeli Állami támogatásom akkor sem pályáznék az ő Állami támogatásra. Egészséges jóképű srácokkal azért nem szeretnék magamnak párt, mert tartok attól kihasználnának engem észre vétlenül. Megtudnák az okot nálam és azt 2 féle pénzbeli támogatásomat.
Ne haragudj, de amikor kb. negyedszerre írtad le, hogy "2 féle pénzbeli Állami támogatásod", akkor már hangosan felröhögtem.
Kit érdekel, hogy hányféle támogatást kapsz? :D
Te vagy az egyetlen, aki ilyesmin pörög.
ááááááááááááá :) szakadok a röhögéstől..... pedig nincs is
2 féle havi pénzbeli Állami támogatásom :)))
Nem szeretném elvisziteni őt anélkül személyesen találkoznék vele vagy legaább E-mail keresztül a fényképét láthatnám.
Attól félek elvesztettem már Július végén. Pedig Augusztus 6-án lenne 1 hónapja annak szóba álltam vele E-mailben. Nagy kudarc élmény lenne számomra mert idén Május közepén az elöző hasonló betegséggel élő srácal ismerkedtem.És Június közepén elvesztettem őt elektronikus levelezésem után.
Nagyon szeretném ha lenne párom mert szeretném a Karácsony 1-2. napját vele tölteni nem szeretném tök egyedül érezni magamat szociális téren.
Mivel a hozzám tartozóim rég elköltöztek tőlem a saját partnerük után, és számomra szociális téren idegen albérlőimmel akkor sem szűnik meg a magányosságom.
Mivel 1000 éve kinőttek a gyermekorból és 100 éve kinőttem a kamaszkorból viszont szociális téren egy fiatal felnőtt szociális képességének a szintjét nem érem el. Olyan rossz fiatal felnőttként megéltem igy a szociális magányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!