Nincsen elég önbizalmam a szexhez . Légyszi adjatok tanácsokat!?
Figyelt kérdés
Pesten lakom,16 éves szűz fiú vagyok egy kevés túlsúlyal . Nincsen kockás hasam izmos lábam se kezem , de ami a legjobban aggaszt ebben a témában a péniszem mérete . 14 cm a nagysága, 11,5 cm a kerülete, 4 cm a szélessége. Akivel lánnyal szeretnék szeretkezni neki már volt sok barátja ( nemszüz már ) akik 20-21 évesek voltak… Félek hogy nem lesz nekem elég nagy hozzá .. De ami ennél is jobban agaszt hogy elmondja mindenkinek és…. Kérek tanácsokat mert már töbször lett volna esélyem de mindig ezek jártak a fejembe és ezért nem volt merszem …2013. okt. 6. 17:05
2/8 anonim válasza:
Nem a péniszed méretével van gond.
3/8 A kérdező kommentje:
DE én kicsinek találom :/
2013. okt. 6. 17:07
4/8 anonim válasza:
elvileg 20 éves korig nő.....kb max 2 centit...de nyugi van.....minden bizonnyal 50-50 % ha a csajnak már volt több partnere...(nem te leszel a hosszútávú barátja) akkor téged is csak addig tart kíváncsinak míg lefekszik veled....utána ő fog dobni..nyugi.
5/8 A kérdező kommentje:
DE csak szexelni akar velem :D Tudom én mert mondta csak egyszerüen félek nagyon mert nemtudom én nemtudom hogy a lányoknak mennyire számit, de szerintem azt szeretik ha nagy enyém me gnem tul oriási.
2013. okt. 6. 17:17
6/8 LeftBehind válasza:
4. Hát ez tényleg kib*szott megnyugtató lehetett.
7/8 anonim válasza:
14 centi nem kicsi, hagyd abba a parázást. ennél többet mit vársz, mit írjunk, milyen tanácsot? neked kell önmagadnak rendbetenni a dolgokat a fejedben.
8/8 anonim válasza:
igen, kérdező nyugi. Tudod mit csinálj? NÉZZ SZEMBE A FÉLELMEDDEL!
Mint a "Föld után-ban" Will Smithel, tudod, "A veszély valódi, a félelem a mi választásunk" igeen, nagyjából,
a lényeg, hogy egyszerűen akkor feküdj le vele ha már ő annyira akarja. Amúgy is utána tök jól fogod érezni magad, hogy megtetted, ne azzon agódj hogy mekkora a farkad vagy hogy 200 kilós állat vagy vagy sem..
egyébként is valahol el kell kezdeni, ne aggódj a 14 cm nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!