Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jó tanácsokat szeretnék...

Jó tanácsokat szeretnék kérni, a többi lent. Válaszok?

Figyelt kérdés
Én 18/L vagyok a barátom 21/F egyikünk sem volt még senkivel, én nem vagyok félős (mert voltak már helyzetek) ő meg nem teljesen tapasztalatlan (mert voltak már helyzetek) köztünk is voltak már dolgok (orál, kézimunka) én többször is ki tudom elégíteni (teljesen) de ő még egyszer sem tudott engem (így is nagyon jóó) pedig nagyon izgat a dolog engem is, 2 ujja nem fáj, sőt, és a sikamlóssággal sem voltak gondok soha. Szóval mindketten szüzek vagyunk napra pontosan ki van tűzve az első, egyrészt ehhez kérnék jó tanácsokat (nekem hogy lesz jó, neki hogy tudom azzá tenni?) másrészt az, hogy csikói orgazmust nem tudott nálam elérni, mennyire jelenti azt hogy hüvelyit sem fog tudni?
2013. jún. 15. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
A nőknek tanulni kell az orgazmust nem ösztönszerűen jön mint a férfiaknak. Ha neked sikerült és mondod hogy nem vagy félős akkor szavakkal nyugodtan biztasd mond meg neki hogy mi a jó. Neki meg mindenképpen fantasztikus élmény lesz.
2013. jún. 15. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy lehet tanulni? (Úgy értem magamnak a csiklói sima ügy de hüvelyit hogy tudok "tanulni"?)
2013. jún. 15. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
arra nem mindenki képes
2013. jún. 16. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
mintha magunkról olvasnék a soraid közt, mi is így voltunk a párommal...terveztük h mikor és hogy lesz az első, de nem úgy történt de sztem így sokkal jobb volt. a mai napig nem tudom elérni nála a hüvelyi orgazmust csak csikló által szokott elmenni. 25F
2013. jún. 17. 19:34
 5/7 anonim válasza:
A kíváncsiság furdal csak - az hogy lehet, hogy napra pontosan ki van tűzve az első? :o) Mi ennek a lelki-észérvi háttere?
2013. jún. 17. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Én külföldre költözöm auusztusban, addig próbáljuk a lehető legtöbbet együtt lenni. Ha esélyünk van valamelyikünknél kettesben lenni szülők testvérek nélkül, hát azt ki szoktuk használni, és le is feküdnénk de mivel mindktten szüzek vagyunk és nem egy délutáni gyorsmenetben szeretnénk elveszteni mikor bármikor bárki hazajöhet jobb alkalomra vártunk. Meg is kaptuk, kettesben lehetünk egy éjszakát. Ő azt mondja ez nagyzészt rajtam múlik mert én vagyok a lány, de persze rajta is védekezés szempontjából, szóval azt beszéltük fizikailag lelkileg felkészülünk arra az éjszakára és lesz ami lesz. Ahogy magunkat ismerem, le fogunk feküdni egymással. Ez a "lelki" háttér :)
2013. jún. 19. 09:25
 7/7 anonim válasza:
Megbeszéltük. :o) Egyrészt elismerésem, amiért nem akárkivel szeretnéd megtenni, hanem olyasvalakivel, akivel igazán megbízható és érzéki tud lenni majd. Ha ennyit mondhatok, nem negatívum, inkább kicsi "vegyülés" az érzelmekben, hogy az első ennyire konkrétan tervben van. Ha jól emlékszem, anno mi is megbeszéltük barátnőmmel előre ezeket, a védekezéstől kezdve egészen addig, hogy milyen lesz az első póz... aztán semmi nem úgy alakult persze. :D De aztán kiválóan belejöttünk. Ő nem volt szűz, én igen. No, egyébként pedig csodálatos és izgalmas is a várakozás, az elérhető talán legnagyobb földi örömök kapujában állsz, sok-sok csoda és kaland vár még. Kitartást és hajrá!! :o) 24/F
2013. jún. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!