Szégyellős vagyok és ez miatt nincs önbizalmam! Mit tegyek?
nincs önbizalmam kicsik a melleim és a combomon ezek a fogyás csikok vannak (bár soha nem voltam kövér és nem is hiztam hirtelen)a ex pasimmal le akarok feküdni (mindketten szüzek vagyunk) de félek h undorodni fog a csikoktól a lábamon és nem fog tetszeni neki a kis mellem :S mit tegyek?? sötétbe nem olyan jó mert nem látnám az arcát :S
gondolom felmerült a kérdés h ex pasi? igen van bennünk még vonzalom meg minden és meg akarjuk próbálni a dolgot lesz ami lesz alapon :D
A kicsi mellek általában mindig formásak, szép alakúak, a nagy melleknél gyakran előfordul a nem szép.
Én például szeretem a formás szép kis melleket. A párodnak is biztosan tetszeni fog. Amúgy is, ha a barátod volt, akkor biztosan tetszettél neki.
De azt mondom vigyázz nagyon vele, ha ő szakított, akkor ez után sokkal jobban fog hiányozni neked. Inkább keress olyat, akinek egész valódban kellesz.
A kis mellekkel nincs gond! :)
A csíkok pedig nem hiszem, hogy valakit elriasztanának... :)
KÉPET!
Akkor tudunk tökéletes véleményt mondani! :)
(ha nem akarod ide, akkor privátban... :))
köszönöm a hasznos kérdéseket!! :D
nincs kép :D
de viszont méretek vannak : mell alatt: 74 cm, mell: 84cm és 16 éves vagyok :))
azért az exemmel mert én még nagyon szeretem!!
Hát akkor csinálj egyet! :D
Nem tart semeddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!