Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, nektek ennyi "megfelel"...

Fiúk, nektek ennyi "megfelel" első alkalomra egy szűz lánytól?

Figyelt kérdés

Először is hagyja, hogy te irányítsd...

másodszor például misszionárius pózban vagytok, és a lány csak csókol, átkarolja a nyakad, hátad, simogat itt-ott...

amatőr vagyok, jobb ötletem nincs :S

2013. szept. 27. 16:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De volt már rá példa, mikor felvettük ezt a pózt, csak ruhában voltunk, és csókolóztunk. Izgatott ott lenn, és én akkor csak ezeket csináltam, amiket leírtam. Persze a szex már más, ott élesbe megy, de ismerem saját magam
2013. szept. 27. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ezen segíthetek:) Irányítanállak és ügyes lennél, mert jól irányítanám a dolgokat. A gondolataid jók és több nem kell. A többi fog menni magától. Nem lenne rossz.
2013. szept. 27. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:

#12 meg hasonlók, mit pofátlankodtok? ennyire nincs bőr a képeteken nyomik?

Kérdező, ha csak ezt aktusnak gondoltad szerintem elég, majd ő irányít.:) De a felvezetésre, előjátékra több időt szánjatok, izgassátok egymást. Sok örömöt!:)

2013. szept. 27. 17:36
 14/16 A kérdező kommentje:

köszi :) meg mindenkinek, aki hasznos választ adott.

egyébként meg privátokat nem kérek, nem keresek alkalmi partnert, mert van barátom, ahogy a válaszaim is igazolják

2013. szept. 27. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem írtam privátot és nem vagyok nyomi;) Ha pofátlankodok akkor priviben tettem volna meg.... Szedjél be egy kg nyugtatót kedveske. Árt a szépségednek.
2013. szept. 27. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:
ne tervezd el.
2013. szept. 28. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!