Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 éves vagyok és még szűz....

17 éves vagyok és még szűz. Ez gáz?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, még soha nem volt barátom, így még csak nem is csókolóztam. Eléggé kellemetlennek érzem ezt. Van is miért?

Nem gondolom magam annyira csúnyának,ápoltam járok suliba is, egy kis smink, tök átlagosan, csak van egy kis súlyfeleslegem, ami elég nagy hátrány a többi lányhoz képest.

Szerintetek gáz,hogy még szűz vagyok a "csókolózásban" is? :)

2013. szept. 11. 20:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

NEM GÁZ!

Istenem értsék már meg a lányok hogy a fiúknak nem olyan lány kell akin már átmentek 10x és nem olyan aki már 20 fiúval csókolózott.

sokan összetenné ka kezüket olyan lányért mint te!

(F)

2013. szept. 11. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
NEEEEEM gáz! :D
2013. szept. 11. 20:16
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 11. 20:18
 4/15 anonim ***** válasza:
47%
Az lenne gáz, ha már nem lennél az...
2013. szept. 11. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. szept. 11. 21:34
 6/15 A kérdező kommentje:
és az sem hogy még nem csókolóztam?
2013. szept. 11. 21:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Úgy sem. Legalábbis addig amíg Te magad nem érzed annak. Nézd, nekem sem volt még soha barátnőm, szintén nem csókolóztam, de nem tartom magam ezért gáznak. Hogy más mit gondol arra meg nagy ívben teszek. A lényeg, hogy magaddal tisztázd ezt a kérdést!
2013. szept. 11. 22:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz!
2013. szept. 12. 07:10
 9/15 anonim válasza:
100%

Mikor tanulják meg végre a tinik, hogy nem ciki szűznek lenni?

Én a középsuli utolsó évét kezdtem most, első év eleje óta van barátom, mindketten szüzek vagyunk, és a 18. szülinapunkig (mert egyszerre van), akarunk várni. Konkrétan aznap szeretnénk, ha megtörténne.

A barátnőim már mind elvesztették, többen egyéjszakás kalandban, és van aki ki is nevet, hogy még mindig szűz vagyok, de ez engem nem érdekel.

Én normális lány vagyok, értékrenddel, nem bulizok , nem discozok, szeretek olvasni, és el is szoktam járni, de nem iszom alkoholt, nem füvezek és semmi ilyesmi.

Nekem nem fér bele az, hogy 18 előtt mindenféle jöttmenttel összefeküdjek, pláne nem 1 éven belül.

Valahogy nem szeretnék 20 éves koromra elhasznált k... lenni. Nem tudnék tükörbe nézni...

2013. szept. 12. 20:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Sógornőm is kb 19 évesen csókolózott először. Nem csúnya, csak így alakult. Van egy 4 hónapos kislányuk. Nincs ebben semmi fura. Azok a lányok akik már aktívak nemileg, meg pasikkal csókolóznak, azok feltűnést keltenek. Észre sem veszed a többséget, akikkel nap mint nap találkozol, de nem veszed észre őket.
2013. szept. 12. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!