Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 éves vagyok és még szűz....

17 éves vagyok és még szűz. Ez gáz?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, még soha nem volt barátom, így még csak nem is csókolóztam. Eléggé kellemetlennek érzem ezt. Van is miért?

Nem gondolom magam annyira csúnyának,ápoltam járok suliba is, egy kis smink, tök átlagosan, csak van egy kis súlyfeleslegem, ami elég nagy hátrány a többi lányhoz képest.

Szerintetek gáz,hogy még szűz vagyok a "csókolózásban" is? :)

2013. szept. 11. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tisztellek érte
2013. okt. 11. 20:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 13. 13:36
 13/15 anonim válasza:

Szia :) Lány vagyok! én adhatok neked tanácsot! küldesz magadról képet? :) amúgy egyátalán nem gáz!! Szerintem az a ciki ,hogyha már valaki 13-14 évesen veszti el a szüzességét -.- legalább te nem olyan vagy ,mint a mai lányok többsége :)

L/17

2013. okt. 13. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen csókolóztam először, nem bántam meg,hogy vártam. Neked sem kell sietni. Ha olyannal csinálnád aki iránt nem érzed AZT akkor kb annyit ér az a csók mintha nyalogatnál egy jégkrémet, csak kevesebb élvezettel. Szerintem nem gáz, oké 17 évesen én is úgy gondoltam magamról,hogy nagyon gáz vagyok, meg mindenki túlesett már rajta én meg még nem tartok sehol.
2013. okt. 19. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban becsülöm a lányokat, akik tartják magukat normálisan, nem partizzák be őket minden hétvégén a bulikba, nem isszák szarrá magukat!
2013. okt. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!