16 éves lány vagyok, a barátom 19 én még szűz vagyok. Egy két hete jöttünk össze de ő már a szexet tervezgeti. Mikortól hagyjam neki? Fájni fog az első? Nekem mit kell csinálnom majd? Félek.
Miért mi mondjuk meg, hogy mikor hagyd neki?? Te ezt akarod?
Szerintem nem! Akkor kellene hagynod, ha magadtól tudod a válaszokat, nem tőlünk kérded. Ha érett lennél már rág nem kérdeznél ilyen hülyeséget, hogy fájni fog-e. HONNAN TUDJUK? Talán te is tudod, van akinek fáj, van akinek nem.
A pasi szerintem meg egy tuskó ha szűz lányt az első héten rá akar venni erre. Szerintem nem kellene vele lenned, mert csak a friss tested kell neki, és még ezeket a dolgokat sem mered vele megbeszélni!!
Hát ha félsz, akkor nem igen vagy rá felkészülve. :)Persze ezt te is tudod.
Döntsd el hogy egy romantikus és szerelmes élményt akarsz, és akkor mondd meg neki hogy várjon. Addig marad az orálozás. Ha pedig túl akarsz rajta esni minél előbb, akkor csak feküdj le hanyatt pucéron, és nem kell csinálnod semmit.
Sosem értettem, hogy a hozzád hasonlók miért szexelnek.
"De ő már a szexet tervezgeti."
Minek kell azt tervezgetni? Spontán kellene jönnie, az a jó. Egyébként ez valamilyen szinten érthető. A legtöbb 19 éves, akit ismerek, szintén sokat gondol a szexre szüzességtől függetlenül is, és már akkor arra gondolnak, amikor két órája vannak együtt a lánnyal..
"Mikortól hagyjam neki?"
Ezt neked kell tudnod.. Miért mi döntsük el helyetted? Amikor jól esik.
"Fájni fog az első?"
Igen, fájni fog, de még senki sem halt bele.
"Nekem mit kell csinálnom majd?"
Ellazulnod, és az ösztöneidre hallgatnod..
Tényleg ötleted sincs? Ez így elég furcsa nekem.
"Félek."
Pedig nincs mitől. A szex nem halálos, sőt, az egy király dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!