Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, nektek ennyi "megfelel"...

Fiúk, nektek ennyi "megfelel" első alkalomra egy szűz lánytól?

Figyelt kérdés

Először is hagyja, hogy te irányítsd...

másodszor például misszionárius pózban vagytok, és a lány csak csókol, átkarolja a nyakad, hátad, simogat itt-ott...

amatőr vagyok, jobb ötletem nincs :S

2013. szept. 27. 16:53
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és 19/l
2013. szept. 27. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Mit képzelsz? Mélytorok, se*gből szájba a minimum.
2013. szept. 27. 16:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Senki se várhatja el egy szűz partnertől, hogy egyből szexisten/nő legyen az ágyban :) Szerintem ne tervezd el előre, csináld azt ami akkor abban a helyzetben jön :) Nem kell ennyire görcsölni, mert akkor elég rosszul is sikeredhet.
2013. szept. 27. 16:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Másodikon behaltam :D
 5/16 anonim ***** válasza:
Csináld amit élvezel amit éppen szeretnél!
 6/16 A kérdező kommentje:
Jó, de hirtelen ennyi jutott eszembe, úgy is csak ennyit csinálnék egyelőre... nem akarok fadarab lenni
2013. szept. 27. 16:57
 7/16 anonim válasza:
Irigylem a leendő partneredet.
2013. szept. 27. 17:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem tűnnél fadarabnak, maximum akkor, ha csak feküdnél és nem mutatnád, hogy élvezed(már ha élvezed). Barátnőm szívatott így párszor :) Csak feküdt nem csinált semmit és kérdezte " Csak ennyi megy?". Hozzáteszem, mindig élvezi, mielőtt valaki így is félre értené :) Most nehéz lesz ezt elhinni tudom, de akkor ott úgyis jönni fognak a dolgok maguktól :) Ötletnek jó amit leírtál, de több mint valószínű, hogy nem így lesz :)
2013. szept. 27. 17:03
 9/16 A kérdező kommentje:

"de több mint valószínű, hogy nem így lesz"

miért gondolod ezt? :/

2013. szept. 27. 17:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj.

Tudod mi az, hogy természetesen viselkedni?

Akármi jut az eszedbe, amit nem könyvekből vagy idétlen lapokból vettél, az természetes? Ami a te vágyad, az természetes. Szűz vagy, kezdő...ez is természetes. Mindenki volt egyszer szűz. Azt csináld, amit érzed, hogy csinálnod kell, vagy amit a barátoddal épp elkezdtek. Élvezd a pillanatot, és ne azon görcsölj, hogy mit fogsz csinálni, mert akkor ezzel fogod tönkre vágni az alkalmat.

Ennyit kérek tőled...élvezd, és eszedbe se jusson görcsölni. Beszéljétek meg, hogy szűz vagy, és akkor a srác úgy fog hozzád állni.

Sok sikert!

2013. szept. 27. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!