Idősebb pasik! Ti hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtök még szűz?
Sztem jobban játsz, mint egy saját korod belivel
Legalább oda fog figyelni rád.
Nem vsak magára figyel mint egy 17 éves gyík...
Na persze, ez kiakasztja a képmutatókat, de bezzeg, amikor 13-17 éves kis csákók 10-12 éves lányokat dugnak meg, és aztán mesélnek is róla a haveroknak, az nem baj.
Furcsa, persze furcsa, de van ilyen. Én ismertem egy tanárt, aki 52 évesen szeretett a 15 éves tanítványába. 18 éves korában vette el érettségi után, és lett 5 gyerekük, boldog család ma is. KB 1 éve voltam esküvőn, ahol a 45 éves friss férj táncoltatta a 20 éves feleségét, akit 4 éve ismert meg. Nem állítom, hogy ez az általános, de ilyen is előfordul.
Magam részéről ha egy fiatal lánynak szimpi lennék, nem foglalkoznék túlzottan a szüzességével, ha az, hát az. Nekem már nem célom skalpgyűjtés, tehát nem ez a központi kérdés. Másrészt ha valakivel kapcsolatban vagyok, nem igazán kertelek, ha valami zavar, egyből elmondom. Tehát úgy gondolom, ha akkor mikor elmondtad neki, nem szólt semmit, akkor nyilván nincs vele semmi baja. Akik pedig ezt a lányt szidalmazzák végképp nem értem. Mert 17 éves és szűz. Tehát nem adta oda magát mindjárt az első jöttmentnek. Lehet, hogy pont ez a bajuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!