Idősebb pasik! Ti hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtök még szűz?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és egy 33 évvel idősebb férfival vagyok együtt. Nem rég megkérdezte tőlem, hogy lefeküdtem e már valakivel és mondtam, hogy még nem. de nem tudom, hogy ez neki jó-e vagy sem.ti hogy reagálnátok?2013. szept. 24. 18:30
11/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok fogyatékos, csak az idősebb férfiakat részesítem előnyben..némelyikőtöknek pedig rossz a szövegértése, ugyanis a pasi nem 33 éves, hanem annyival idősebb nálam..;)
2013. szept. 24. 18:36
12/25 anonim válasza:
Lenyegtelen h 33 v 50. Ink tartottad volna a kicsi szad es talan meg egy fokkal jobb lett volna ha 33 nak hiszem... A lenyeg nem valtozik: ez nem normalis dolog
13/25 A kérdező kommentje:
miért lett volna jobb ha tartom a szám? ilyen vagyok és kész..szerintem neked is van valami hepped ami nem igazán normális..bevallom tényleg nem vagyok normális, de nem is akarok az lenni.. :)
2013. szept. 24. 18:44
14/25 anonim válasza:
Nekem nincsen ;) en normalis vagyok :3
16/25 A kérdező kommentje:
hát jó, gratulálok :) csak máskor ne szidj olyat, aki más egy kicsit, inkább ismerd meg és örülj, hogy vannak furcsa ismerőseid :D
2013. szept. 24. 18:50
17/25 anonim válasza:
Én irigylem a pasidat! Szerintem tartós kapcsolat lessz! Biztos, hogy ovatossan veszi el szüzességedet, hogy utána szépemléked legyen!
Ha van hasonló beállitásu barátnöd szívessen megismerkednék vele!
18/25 anonim válasza:
Szerintem örült neki (én örülnék) és biztos megpróbálja a lehető legnagyobb körültekintéssel elvenni a szüzességed és élvezetet okozni. 45/F
19/25 anonim válasza:
Őszintén mondva szntem egy kicsit idős hozzád.De csak te tudhatod h mi jó neked.Szntem az normális ha a fiú idősebb a lánynál,de azért ez 1 kicsit sok de te tudod :). Mikor elveszi majd tőled a szüzességed kérd h legyen óvatos,s odafigyelő s csak félig dugja fel neked :)
20/25 anonim válasza:
50 évesen én is örülnék egy 17-es szűz lánynak :)
Meg annak is ha olyan idős koromban még feláll :D
Mindig arra gondolnék hogy akár a nagyszülőm is lehetne és undorodnék magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!