Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz ha egy lány...

Szerintetek gáz ha egy lány veszi el a szüzességem?

Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk mind ketten a lány már nem szűz de én még igen. És rám írt hogy lefeküdne velem és igazából már én is eléggé el szeretném veszteni.

2013. szept. 13. 23:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nyugodtan de amugy miért szeretnéd elvesziteni???
2013. szept. 13. 23:03
 2/17 anonim ***** válasza:
Azt azért értsük már meg, hogy a szüzesség elvesztése nem csak a szűzhártya átszakítását jelenti, hanem az első, vaginális közösülést egy férfivel. Hidd el, amikor megtörténik az első, arra a szervezeted is másképpen fog reagálni, mint arra, hogy most bohóckodsz egy barátnőddel.
2013. szept. 13. 23:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem jutok szóhoz. Mondd hogy ez a poszt csak egy vicc.
2013. szept. 13. 23:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Már jó lenne és ellég sok ilyen buliba járok ahol nagyon szép lányok vannak meg minden és nem szeretnék majd tapasztalannak tűnni ha alkalom adódik (és 100% h ilyen bulikon fog)
2013. szept. 13. 23:06
 5/17 anonim ***** válasza:

ha annak a lánynak farka is van, csak nyugodtan...

Az a tény,hogy átszakad a szűzhártyád, még nem azt jelenti, hogy nem vagy szűz.Természetesen fizikailag már nem vagy, de csak azt nevezzük szüzesség elbesztésnek, ha egy férfi nemi szerv hatól beléd...

Szerintem, hülyeség lánnyal lefeküdni, ha csak nem vagy lezbikus,de ez az én véleményem.

2013. szept. 13. 23:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha egy fiú venné el?
2013. szept. 13. 23:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Átszakítod, fájni fog bevérzel. Ennyi. Ha pedig lenne egy barátod, aki felizgatna, és úgy csinálná, ki tudja, lehet nem is éreznéd a fájdalmat, csak a gyönyört.
2013. szept. 13. 23:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
te most lány vagy, vagy fiú? én összezavarodtam
2013. szept. 13. 23:15
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező fiú, csak nem ismeri a mondatjeleket (ha az a neve)...a vesszőre gondolok.

Nem gáz, ha lánnyal veszted el és tapasztaltabb nálad.

2013. szept. 13. 23:15
 10/17 anonim ***** válasza:

a "ketten" és az "a" közé nem kell .(pont)?

mert akkor még nem tudjuk te milyen nemű vagy

2013. szept. 13. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!