Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lány vagyok, és ma ha...

Szűz lány vagyok, és ma ha minden igaz elvesztem a szüzességem mire számítsak?

Figyelt kérdés
csak értelmes válaszokat kérek mert ez fontos:) leírnátok milyen az első szex részletesen???:)
2013. jún. 5. 13:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ugyanolyan volt mint a többi! Ha sok az érzelem,akkor nagyon jó lesz,mert úgyis többet képzel bele az ember!
2013. jún. 5. 13:57
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Számíts rá, hogy holnap már nem leszel szűz.
2013. jún. 5. 13:58
 3/19 Problem? ***** válasza:
79%
Ha f.szra markolsz kiesik a barbie a kezedből.:D
2013. jún. 5. 13:59
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

Egy fütykösre XD

Amúgy ne izgulj :)

2013. jún. 5. 14:00
 5/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az "értelmes és "bő" válaszokat :(
2013. jún. 5. 14:04
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Semmi vész az elején kicsit fájhat, de ha azzal az emberrel vagy akit szeretsz, akkor jó lesz.:)nekem az első rossz élmény volt mert nem volt megfelelő a partnerem, és én sem voltam kész rá. ne parázz.:)
2013. jún. 5. 14:06
 7/19 A kérdező kommentje:
legjobb barátnőmnek a haverja akinek tetszem és én is neki viszont együtt nem vagyunk ebből lehet gáz???
2013. jún. 5. 14:10
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha neked mindegy, hogy egy számodra érzelmileg semleges ember veszi el a szüzességed akkor mindegy. De ennyi erővel inkább hagyd, hogy én tegyem meg, én legalább már tapasztalt vagyok etéren.
2013. jún. 5. 14:14
 9/19 anonim válasza:
83%

legjobb barátnőmnek a haverja akinek tetszem és én is neki viszont együtt nem vagyunk ebből lehet gáz???

jellem születik..gusztustalan vagy.. ma csak megdugnak nem avatnak szenté..felpróbál a barátnőd barátja de ez kb nem zavar?egy önálló gondolatod nincs...

2013. jún. 5. 14:16
 10/19 anonim ***** válasza:
Én inkább várnék a helyedben egy rendes srácra, aki szeret téged és azzal veszíteném el. Nem jók az ilyen végletek, az egyik lány odaadja a fiúnak a szüzességét, mert tetszik neki a másik meg házasságig nem akar, furcsa egy világot élünk...
2013. jún. 5. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!