14 éves szűz lány vagyok. Egy olyan kérdésem van ha elvesztem a szüzességem az egyszerre vérzik vagy egy kicsit 'utána'? és az lehet hogy egyáltalán nem vérzek? Mert ezt is hallottam már.
Figyelt kérdés
értelmes válaszokat. köszi!2012. júl. 29. 18:07
1/7 anonim válasza:
14 éves szűz lány vagy, és legyél még 15, éves szűzlány is, sőt, lehetnél 16 éves szűz lány is... általában vérzik...
2/7 anonim válasza:
Ha az "egyszerre" egyből-t jelent akkor igen. Azonnal vérzel, de a mennyisége egyéntől változó. És Igen, elképzelhető az is hogy nem is fogsz vérezni, vagy legalábbis nem fogjátok észrevenni. És a fájdalom is egyén függő, van akinek nagyon fáj, van akinek kevésbe és olyan is megtörtént már, hogy egyáltalán nem fáj.
3/7 anonim válasza:
Ja és elsőnek is igaza van :)
2. voltam :)
4/7 anonim válasza:
Általában 18 éves kor alatt nagyon fáj, és volt olyan fiatalkorú, aki annyira vérzett, hogy belehalt a vérvesztességbe... Én a helyedben még várnék! De ez csak egy jó tanács, nem akarok beleszólni :)
5/7 anonim válasza:
Amint megsérül a 'szüzességed' testi matériája... szal a szűzhártya, el is kezd vérezni, mint bármely testrészed ha elvágod.
Jó érzésű emberek, szülők és leendő szülők nevében, remélem még vársz pár évet, hogy kijelöld azt, aki megérdemli, hogy 'összevérezd'.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm..
2012. júl. 29. 18:25
7/7 anonim válasza:
14 évesen még az orrodnak kéne véreznie -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!