Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves szűz lány vagyok. Egy...

14 éves szűz lány vagyok. Egy olyan kérdésem van ha elvesztem a szüzességem az egyszerre vérzik vagy egy kicsit 'utána'? és az lehet hogy egyáltalán nem vérzek? Mert ezt is hallottam már.

Figyelt kérdés
értelmes válaszokat. köszi!
2012. júl. 29. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
14 éves szűz lány vagy, és legyél még 15, éves szűzlány is, sőt, lehetnél 16 éves szűz lány is... általában vérzik...
2012. júl. 29. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha az "egyszerre" egyből-t jelent akkor igen. Azonnal vérzel, de a mennyisége egyéntől változó. És Igen, elképzelhető az is hogy nem is fogsz vérezni, vagy legalábbis nem fogjátok észrevenni. És a fájdalom is egyén függő, van akinek nagyon fáj, van akinek kevésbe és olyan is megtörtént már, hogy egyáltalán nem fáj.
2012. júl. 29. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja és elsőnek is igaza van :)

2. voltam :)

2012. júl. 29. 18:15
 4/7 anonim válasza:
43%
Általában 18 éves kor alatt nagyon fáj, és volt olyan fiatalkorú, aki annyira vérzett, hogy belehalt a vérvesztességbe... Én a helyedben még várnék! De ez csak egy jó tanács, nem akarok beleszólni :)
2012. júl. 29. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Amint megsérül a 'szüzességed' testi matériája... szal a szűzhártya, el is kezd vérezni, mint bármely testrészed ha elvágod.

Jó érzésű emberek, szülők és leendő szülők nevében, remélem még vársz pár évet, hogy kijelöld azt, aki megérdemli, hogy 'összevérezd'.

2012. júl. 29. 18:20
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm..
2012. júl. 29. 18:25
 7/7 anonim válasza:
53%
14 évesen még az orrodnak kéne véreznie -.-"
2012. júl. 31. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!