Van aki a szüzesség elvesztésekor (lány) el tud menni? Ti hogyan folytattátok vagy abba hagytátok utána?
Biztos előfordulhat orgazmus egy nőnél az első alkalommal, de kb. akkor az esélye, mint a lottó ötösnek.
De ezzel semmi gond nincs, kell egy kis idő, mire az ember el tud eléggé lazulni és megismeri eléggé a testét és annak igényeit.
Fájni nekem nem fájt már az első sem.
ma 13:17
áruld már el,h honnan a fenéből veszed azt,h az első alkalom sem fáj??!senkinek sem vagy hogy van ez!?
nekem pl fájt és a három barátnőmnek is.pedig nem tiniribancok vagyunk!
attól,h neked pozitív volt a tapasztalatod-mellesleg megjegyzem irigyellek érte-még nem kell általánosítani!
a kérdezőnek:nekem akkor ,,csak" csiklói orgazmusom volt,előtte is,utána is.aztán 5 hónap után volt először hüvelyi orgazmusom!
24n
Hát én nem agyaltam túl, nagyon rá voltam készülve, és vártam, mégis fájt...
De attól még lehet orgazmus, csak nem attól... (clitoralisan, ettől függetlenül... szüzen is.)
lehet h nem 15 évesen kellett volna elveszteni, vagy túlagyalni.. arra akartam csupan utalni h az egész szüzességelvesztés túl van agyalva..
nem ,,agyaltam túl" és nem 15 éves voltam, mint ahogy fentebb utaltam is rá!nyilván elkerülte a figyelmedet.
tudod a dokim is azt mondta,h ez egyénfüggő!van akinek fáj,van akinek nem!
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!