annyira könnyű véleményt nyilvánítani mikor szart sem tudnak egyesek a körülményekről
2013. jún. 5. 14:22
12/19 anonim válasza:
Igen, viszont annyit tudunk, hogy te nem a pároddal veszted el a szüzességed, hanem csak egy ismerősöddel. És van aki szerint (pl. szerintem) ez minden körülménytől függetlenül gáz.
Ettől függetlenül, hogy válaszoljak, valószínűleg egy kis fájdalomra számíthatsz, de cserébe csodás élmény is lehet, ha annak adod oda a szüzességed, aki erre érdemes. Itt van ugye sanszosan a bökkenő.
2013. jún. 5. 14:32
13/19 anonim válasza:
# 11: kifejtheted a körülményeket azért. Belehalsz ha nem veszíted el a szüzességed? Mert az mondjuk elég jó indok. Ellenkező esetben - most megmondom - nagyon fogod bánni, ha végre megtalálod a párod, hogy nem neki adtad.
2013. jún. 5. 14:36
14/19 anonim válasza:
Akkor írd le azokat a körülményeket, mert így csak találgatni lehet! Mondjuk nem értem, hogy mi lehet az a körülmény, hogy ennek minden körülmények között meg kell történnie!
Na meg a másik, holnap vagy még ma este jön a kérdés: "Terhes lehetek?" "Megbántam, most mit tegyek?"
Én elhiszem, hogy kiszeretnéd próbálni, hogy milyen a szex, de szerintem nem kell mindenáron. Mondjuk te tudod a te életed!
2013. jún. 5. 16:09
15/19 sarah23 válasza:
Amikor én kérdeztem ilyet ezt kaptam...
ÉN NEM MONDOM AZ HOGY JÓ ,,,ÉN A TÉNYEKET MONDOM,,,FÁJ FÁJ FÁJ,,,NAGYON DURVÁN....
ezt mondták,,,és igazuk volt ,,,nem is felejtem el soha
2013. jún. 5. 22:54
16/19 anonim válasza:
Milyen körülményekről,kb 12-13 éves szintjén állsz,tuti nem vagy több 16nál a helyedben még csak a gondolkodnék a szexen,nem pedig csinálnám egy ismeretlen sráccal,mert hú de menő dugni.De nyugodtan állj be a sok kis tini cafka sorába,kb annyit is érsz.A Te érdekedben akkor szexelj, ha lesz elég eszed,elég érett leszel hozzá,nem a neten kérdezed milyen szexelni,és nem a szüzességed akarod elveszíteni,te mint a többi buta csitri sosem fogod tudni milyen szeretkezni,mert túl fiatalon éretlenül állsz hozzá,17 alatt amúgy is korai ha több vagy agyilag akkor sem vagy érett a kérdésedből és a válaszaidból látszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!