Befog férni a pasim farka?
Figyelt kérdés
Én szűz vagyok, a barátom nem. Nekem elég szűkösek a kapacitásaim, de a barátomnak nagyon vastag a farka. Attól félek h nem fér be, mi van ha így lesz? Az gáz lenne nagyon..:$
17/l
2013. szept. 8. 18:20
2/9 anonim válasza:
Én is ettől féltem! :D Max jobban fog fájni az elején, ő meg percek alatt elmegy, olyan szűk vagy, de hozzásoktok majd egymáshoz.
3/9 anonim válasza:
Be fog férni, hisz elvileg a baba is kifér. XD
Eleinte egy "kicsit" fájhat, de ez természetes, ne aggódj. Van akinek nem fáj, van akinek igen.
A lényeg ne stresszelj, nyugi és próbáld meg élvezni. :D
4/9 anonim válasza:
és megis mi az a nagyon vastag?!
meg hányéves az ember?
5/9 A kérdező kommentje:
Pasim 25 éves, és ha azt mondom vastag, akkor vastag :D nem mértem körbe, de láttam már faszt, tudok viszonyítani, és mesélte egyszer egy barátnőm h 20 perc tágítás után is alig fért be a srác
2013. szept. 8. 18:53
6/9 anonim válasza:
Van olyan mint egy sörösüveg xD
7/9 anonim válasza:
Nem akarlak ilyesztgetni de eddig nekem 3 pasi volt az életembe akiknek nem fért be :D az 5-ből.Úgyhogy nagyon sok előjáték+síkosító talán segít!
8/9 A kérdező kommentje:
Hajaj már aggódom nagyon!!! :S
2013. szept. 9. 12:59
9/9 anonim válasza:
Nem kell aggódni, be fog férni nyugi, sok előjáték stb...ha úgy van használhattok síkosítót is, bár az nem föltétlen szükséges, ha elég jó és hosszú volt az előjáték és ne parázz. :D
(3. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!