Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüz vagyok! élek a sextöl,...

Szüz vagyok! élek a sextöl, pedig hamarosan befog következni. :S :/ Mit tegyek, hogy ne féljek tölle? És honnan tudom hogy kivagyok rendesen tágulva, és hogy rendesen benedvesedtem?

Figyelt kérdés

nem merem barátomnak elmondani hogy félek a sextöl :S

Kívánom meg minden, de félek hogy honnan fogom tudni hoyg rendee kitágultam -e és hogy rendesen be nedvesedtem :? ??

Nem lenéző komikat kérek.

Kérlek segitsetek,

privi üzibe is elfogadom !

2012. márc. 5. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? És miért nem mered elmondani? Ha tudja, akkor még óvatosabb lesz majd. ;)
2012. márc. 5. 19:05
 2/13 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, majd finomabban fog veled bánni. ha normális, nem fog gondot okozni, ha az első sikertelen is lesz
2012. márc. 5. 19:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ha a barátodnak befér mind a 2 keze és tud tapsolni akkor elég tág vagy már...
2012. márc. 5. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Érezni fogod, ha benedvesedsz, és ha elég jól felizgat a barátod elég hamar be fog következni. Ha egy kicsit tartasz tőle az elején az nem gond hiszem még sose csináltad, de ne izguld túl. Tágulni akkor fogsz ha a barátod beteszi. Ez elképzelhető, hogy fájni fog, de ne ijedj meg ez normális.
2012. márc. 5. 19:08
 5/13 anonim válasza:
12 elmúltál? Hibák!: Szüz, Élek, Sextöl, Tölle, Hoyg, Rendee, kitágultam -e, be nedvesedtem, Segitsetek,
2012. márc. 5. 19:09
 6/13 Picilàny (1986) válasza:
Alap hogy félsz minden làny félt..de mond el neki :) hosszù türelmes elő jàték ha félsz hogy nem vagy nedves sikòsitò nem kint ha kellene majd csak,hogy meg nyugodj lélekben :) legyetek tűrelmesek és akkor hatoljon be amikor màr te màsznàl rà ;)
2012. márc. 5. 19:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, hogy szűz vagy és félsz.

A srác fogja tudni, mikor vagy elég nedves.

2012. márc. 5. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

NEM FÉL MINDEN LÁNY! CSAK AZ, AKI MÉG ÉRETLEN A SZEXRE!

A kérdésből ítélve kb. ált.iskolás lehetsz!

2012. márc. 5. 19:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Már az egész rosszul kezdődik,félsz tőle,abszolút nem tudod miről van szó,éretlen kislány vagy,tuti 17-18 alatti,akkor meg amúgy is korai.

Dehogy kívánod,hiszen fogalmad sincs róla,csak ma az a divat hogy a tinik nagyrésze "jár,dug"

MÉG VÁRJ VELE!

2012. márc. 6. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:
ja és nem fél minden lány,én nem félte4m de nem is kis taknyosként szeretkeztem
2012. márc. 6. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!