Miért van az, hogy én senkinek sem kellek, senkinek sem tetszek?
27 F szűz
Miért nincsen önbecsülésem, hitem?
Nem látok kiutat, lehet tényleg jobb, ha egyáltalán nem is lennék.
Jelentéktelen vagyok, semmi életem, egyedül élek, ha néha itthon vagyok akkor vagy pihenek a sok munka miatt vagy csak otthon ülök, senki nem kiváncsi rám nincsenek barátaim akik megértenének nem vagyok kiváncsi már lassan az emberekre, a szüleim sem értenek egyedül vagyok a problémáimal, magamat tartom el, nincsen kövőképem sem.
Ábrándizgatok ronanrikáról, szerelemről de egyre távolibbak ezek a dolgok, szégyenlem magam amilyen ember lettem, nem értem mi történik, az idő pedig csak pereg pereg eseménytelenűl sóvárgó fájdalommal a szívemben önvádaskodással komplexusokkal.
1 éve még mertem próbálkozni lányoknál egy egyhónapos kapcsolat kezdemény lett is boldog voltam azt hittem végre rám mosolygott a szerencse de meggondolta magát, azóta másoknál is próbálkoztam de udvariasan el lettem utasítva, jó pár lánytól. A külsőmmel sem vagyok tisztába sokan azt mondják pedig jóképü vagyok nem értik miért vagyok egyedűl, pedig egyáltalán nem akarok egyedűl lenni.
Biztos van olyan, akinek te kellesz, de ehhez ki kell mozdulnod, hogy legyen lehetőségük megismerni téged.
Még semmiről sem késtél le.
Ne haragudj. De ha igy fogod fel akkor nem tudom miert sir a szad..mar bocsi
Pozitiv hozzaallas nem szerencsetlenkedes, ratermettseg ONBIZALOM
Emiatt: "Jelentéktelen vagyok" meg "nincsen kövőképem sem"
Ne haragudj, de ha valaki azt sugározza magából, hogy ő milyen szánalmas és jelentéktelen, akkor senkinek sincs rá gusztusa. Sajnálatból egy lány sem fog összejönni veled.
A nőknek igényük van a gyengédségre, a férfi határozottságára, önbizalmára, védelmére. (Szinte) minden nő el akarja engedni magát, rá akarja bízni magát a párjára, legalább a gyengéd pillanatokban. De ehhez erős férfi kell.
A megoldás az, hogy szedj magadra egy kis önbizalmat! Sportolj, hogy a testképed javuljon, öltözz gondosan, és csinálj olyan dolgokat, amikben JÓ vagy, legyen ez a munkád vagy akármi más! Így elégedett leszel, büszkébb leszel magadra, és nem azzal fogod definiálni magad, hogy van-e nőd vagy nincs, hanem azokkal a dolgokkal, amiket jól csinálsz.
SOHA ne mondd, még magadnak sem, hogy értéktelen vagy, vagy gyenge, vagy jelentéktelen.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!