Fiúk! Ha egy olyan lánnyal van egyéjszakás kalandotok, aki még szűz és megkér rá, hogy ne beszélj erről senkinek, attól még eldicsekednétek a haverjaitoknak vagy bárkinek is? 18/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 16:31
1/8 anonim válasza:
Én nem.
De én csak egy vagyok, és 32 éves.
2/8 anonim válasza:
én sem . nincs abban semmi menő ha lefekszel egy lánnyal. bár vannak akik ezt annak hiszik azok szimplán szánalmasak. ha kifogtál egy ilyet akkor sajnállak. + az a tény hogy egyészakás kalandon vesztetted el a szüzességed sem valami jóhír de senki sem vagyok hogy bíráljalak. 50-50%h elmondta
23F
4/8 anonim válasza:
Attól függ.
Ha valamivel nagyon megbántana utána a csaj, akkor lehet elmondanám, egyébként kizárt.
5/8 anonim válasza:
Én sem mert lepedofileznének /34F/
6/8 Csokasi-a81 válasza:
megfogja tudni mindenki milyen hülye voltál :D
7/8 anonim válasza:
Egyéjszakásban elveszetni a szűzességet?
Végülis mindenki úgy fosztja meg magát egy nagy élménytől,ahogy akarja.
8/8 anonim válasza:
nekem nem egyéjszakás volt, hanem, kb. három éjszakás (előtte volt két alkalom, amikor nem feküdtünk le teljesen). és nem egy vadidegennel, hanem ismerte már kb. egy éve a srácot, mikor megtörtént az első (ami még csak orális-kézi volt), vonzódtunk egymáshoz, kerülgettük egymást jó ideig. szóval nem úgy történt, hogy lementem a diszkóba, és felszedtem valakit, és azzal...de nekem pl. nem volt nagy eresztés, meg nagy ügy, viszont lehet, hogy azért, mert előtte már volt nekem szex, csak konkrétan ez nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!