Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves szűz lány vagyok....

24 éves szűz lány vagyok. Fogok én valamikor is szexelni még?

Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy érzem hogy nem fog összejönni soha. Mármint se a kapcsolat, se a szex. Beszélgetek a kolléganőkkel, szóba jön a szex. Ugye nyilván nem mondom el hogy szűz vagyok még, de hallgatok nagyokat, esetleg néha valamit beleszólok, de ha tudnák hogy szűz vagyok akkor néznének ám nagyot...Van még esélyem arra hogy legyen valakim?
2013. szept. 5. 23:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

hm..az ilyen típusú lányok inkább magukkal nincsen kibékülve,pont,hogy nem a másikban keresik a hibát,hanem magukban látják mindenhol.

a kérdésre a válasz meg-csak rajtad múlik.

gondolom jelentkező csak akad,de senkit sem engedsz egy bizonyos pontnál közelebb,zárkózott vagy érzelmileg és e miatt testileg is.

2013. szept. 6. 02:42
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Mondjuk ne válogass annyira. Ez a nagy titok. Ha én helyből kidobom a barátomat, mert nem 185 centi, stb., akkor szűz lennék még mindig, és egy értékes emberrel kevesebbet ismernék.

Adj esélyt a férfiaknak, és ne - csak - a külsőségekre utazz. Ennyi.

2013. szept. 6. 07:09
 13/23 anonim ***** válasza:
Igazából elég sok mindent leírtak már. Vess számot magaddal: mit teszel és mit nem teszel meg, hogy találj egy partnert. Próbálkoznak-e nálad férfiak, mennyire vagy elutasító, milyen lehetsz kifelé, nem taszítod-e őket akarva-akaratlanul stb.?
2013. szept. 6. 10:55
 14/23 anonim válasza:
20%

Szerintem nem szégyen ha egy 24 éves nő még szűz! Nem gondolnám, hogy bárki felett is van jogunk ítélkezni!

Miért az normális szerintetek, ha egy 12 éves kislány félmesztelen képeit posztolja fel az internetre?

Vagy az, hogy a mai világban mennyire nem tudjuk megbecsülni sem a partnerünket, sem a szexet?

csak azt tudom mondani, hogy ne félj, és ne szégyeld h szűz vagy, tiszteletreméltó, és ritka dolog a mai világban, hogy a megfelelő partnerre vársz. Ha esetleg vannak gátlásaid, vagy a múltban okozott neked valami rossz élményt, nézz szembe velük, és nyílj meg önmagad elött! Szeresd magad, fogadd el magad,és ne görcsölj azon, hogy mikor jön a szerelem. ha eljön az ideje, mert készen állsz, hidd el, hogy eléd hozza az élet!

2013. szept. 7. 03:06
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

"ha eljön az ideje, mert készen állsz, hidd el, hogy eléd hozza az élet!"

Nyálas baromság. Az élet nem ad semmit ingyen. Mindenért halálos harcot kell vívni.

Ja bocs, hülye vagyok... Te biztos nő vagy, akinek a kisujját sem kell mozdítania és megkap mindent.

2013. szept. 7. 13:23
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Én is ennyi idős vagyok ellenkező nemben.

Hol vagy elérhető?

2013. szept. 8. 10:52
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Hszobról keresném ilyen hölgyek társaságát.
2013. szept. 8. 12:28
 18/23 anonim válasza:
15%
Nem nyálas, és nem is baromság! Jól látod, nő vagyok, és tudom, hogy az embernek élete során mennyi mindenért meg kell küzdenie, és fel kell áldoznia dolgokat.Persze érdekesség, hogy van ismerősöm, akinek soha sem kellett küzdenie, mindent tálcán elé hozott az élet. Nem szeretném,ha úgy ítélkeznél valaki felett, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mi van mögötte. Én saját tapasztalatom szerint vagyok biztos abban, hogy igenis, ha az ember nagyon görcsöl valami miatt, az nem jó. Más személyiségek vagyunk, másképp éljük meg az érzéseinket.
2013. szept. 9. 13:22
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

"Nem szeretném,ha úgy ítélkeznél valaki felett, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mi van mögötte."

Pontosan tudom, hogy mi van mögötte. Látom magam körül a drága hölgyeket. Egyik sem csinál lószart sem, csak eljátsza a hercegnőt, meg a királylányt, és várja, hogy a szájába repüljön az élet, ami sajnos be is jön nekik. Te sem lehetsz különb, nem látom a kivételeket!

2013. szept. 9. 16:56
 20/23 anonim válasza:
0%
Köszönöm a jóindulatodat, de ezzel önmagadról mondtál el a legtöbbet, és nem rólam. Nem számít, nem a veszekedés a célom. tudod, mindenért keményen megküzdöttem,eddigi életem során és küzdök mind a mai napig, mert még hosszú út van elöttem.
2013. szept. 15. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!