Miért baj az, ha nem feltétlenül kapcsolatban szeretném elveszíteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
18 leszek, és még nem volt barátom, úgy érzem, mindenki nagy ívben kikerül, vagy csak szexre kellek neki. Belefáradtam ebbe az egészbe, és rájöttem, hogy nincs is szükségem kapcsolatra, de a szüzességemet el akarom veszíteni. Nem bánnám meg, nem szégyennek fognám fel, és van is egy potenciális jelölt, aki megfelelő lenne erre. Ez elítélendő?2013. szept. 3. 21:36
1/7 anonim válasza:
miért lenne baj? mondjuk leszarom én ezt.
3/7 anonim válasza:
azért utólag nem reklámoznám, de végül is a te dolgod...
csak meg ne bánd később
nekem is voltak hasonló gondolataim, de nagyon örülök, hogy lebeszéltem magam róla
4/7 anonim válasza:
Ha ennyire tartod magad és a szüzességed akkor hajrá.Amit jónak látsz és ami neked jó.
5/7 anonim válasza:
a te életed, azt tegyed amit jónak látsz
6/7 anonim válasza:
Te dolgod, 18 éves vagy. De a következményekkel légy tisztában, és fogadd el.
7/7 anonim válasza:
Én se kapcsolatban veszítettem el, és jó volt így, ne érdekeljen mások véleménye:) 18 évesen már el tudod dönteni, mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!