Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egyéjszakás kapcsolatban...

Egyéjszakás kapcsolatban elveszíteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú. Haverok vagyunk, régóta ismerjük egymást. Ő nagyon sok lánnyal járt már, mégtöbbel volt egyéjszakás kapcsolata. Ezt fel is vállalja, hogy ezzel is meg azzal is csak lefeküdt, de nem jelentett neki semmit. Amúgy nagyon rendes barátként, csak ez nem igazán tetszik hogy ilyen k*rogatós. De elmúltam már bőven 20 éves, ha arról lenne szó gáz lennék ha vele feküdnék le először?
2013. jan. 30. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
aha
2013. jan. 30. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Az nem feltétlen gáz, ha egyéjszakás során veszíted el. De szerintem ne közeli ismerőssel történjen a dolog. Nem szeretnéd utána mindenütt visszaolvasni.
2013. jan. 30. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen, én se ajánlanám.. Tuti szétkürtölné... :S Valami tapasztalt, de kicsit diszkrétebb srácot kéne választanod, ha már nagyon úgy vagy, h egyéjszakással akarod elveszteni

18/L

2013. jan. 30. 22:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod, sok közös ismerősünk van. Ha nekem elmondta hogy XY-t is csak meg***ta, akkor engem is elmondana néhányaknak. Aztán mennének a hírek hogy "Hallottad hogy lefeküdt ...-al? De csak megd***ta" Ez tényleg nem hangzik túl jól. Pedig lehet belemennék vele :S
2013. jan. 30. 22:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem az hogy egyéjszakással akarom, hanem hogy talán vele. Konkrétan vele. Mert annyira kedvelem, meg külsőleg sem rossz, meg hát tényleg már 20 elmúltam bőven.

Úgy értettem az egyéjszakást, hogy nem biztos hogy lenne utána kapcsolatunk.

2013. jan. 30. 22:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Az kit érdekel, hogy 20 elmúltál bőven?

Még mindig gyerek vagy, ha ilyet kérdezel vadidegenektől.

Az még oké, hogy a legjobb barátnőddel megbeszélsz ilyet, de ne már hogy gyk-n kelljen tanácsot kérned!

2013. jan. 30. 23:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Én alkalmi partnerrel vesztettem el, és egyáltalán nem bántam meg. Azt meg ne vedd be hogy a lány csak akkor élvez el ha szerelmes, mert az érzelmeknek semmi köze az orglmushoz. Ha ez így lenne akkor csak úgy tudnék maszturbáció közben elélvezni ha szerelmes vagyok önmagmba. (L)
2013. jan. 31. 00:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal kellene igazán akit tényleg szeretsz. Mert ez a dolog egy életre megmarad benned. Függetlenűl attól, hogy hány éves vagy!

Szeretnél beállni a sorba? Egy lenni a sok közűl?

Szerintem gondold meg a dolgot!

2013. jan. 31. 01:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem idővel bánni fogod hogy így ilyen lazán elintézted magad !!
2013. jan. 31. 01:32
 10/12 Missi_Key ***** válasza:
bazki. ha őt akarod, akkor vele, ha egyéjszakásba akarod akkor úgy, sztem ez pont nem az a téma ami rajtad és a sexpartnereden kívül bárki másra tartozna, úgy csináld ahogy neked jól esik...
2013. jan. 31. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!