24 évesen egy ismerőssel, egyéjszakás kapcsolatban elveszíteni a szüzességet?
Ha kívánjátok egymást és szeretnéd vele akkor semmi akadálya nincs szerintem.
Én sem a párommal vesztettem el.
"tudom, hogy semmi komolyat nem akar"
"érzek is iránta valamit"
Ebből lesz akkora csalódás, hogy öröm nézni...
Részemről megvan már az érzelem, én valamit már érzek iránta. Szerelmes nem vagyok persze, de valami fellángolás már van meg hát nagyon-nagyon vonz, kívánom mindenét.
Na igen, ő semmit sem akar max d**ni. De én is akarok vele, csak nálam ugye a vágy kiegészül azzal hogy vannak felé érzelmeim.
És azt nem lehet hogy lerendezem magamban hogy "Oké, tudom nem szeret, de legalább én szeretem őt és olyannal csinálom akit szeretek és kívánok"? Mi van ha nem találok soha olyat aki engem szeret? Meg már ez a tapasztalatlanság igen nagy teher nekem....gondolkodtam hogy eljön majd a tökéletes pasi aki tényleg szeret engem, és majd a rossz szex miatt fog elhagyni, mert ott leszek 30 évesen szűzként...
Tedd meg ha van rá alkalmad.
Nekünk szűzeknek ennyi idősen ( én 23 ) ez már rohadt nyomor, de ezt te is tudod....
Itt dumálnak a többiek, akik normális korban veszítették el, azok nemtudják miről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!