24 évesen egy ismerőssel, egyéjszakás kapcsolatban
elveszíteni a szüzességet?
Itt mindenki feltételezi, hogy akik ennyi idősen szűzek azok maguk választották. A többségünknél ez nem így van.
Én nem vagyok kirívóan ronda, inkább átlagos, mégsem érdekeltem soha senkit. Van munkám egész jó kocsim, folytonos pofáraesés. A valóságban és a netes ismerkedésben is.....
2013. máj. 16. 18:28
12/20 A kérdező kommentje:
Na igen de én egyéjszakással nem akarnám mert azt nem ismerem és nincsenek felé érzéseim. Azért egy idegennel nem tudnám elképzelni. Ebben a srácban is az a jó számomra hogy ismerem őt.
Ha neki milló nője volt, attól még semmit sem fog érezni irántad, mert lefeküdtél vele. Csak egy plussz nő aztán kész.
Ezt így szűzen megmondom XD
2013. máj. 16. 18:31
14/20 A kérdező kommentje:
Na jó igaz. Ebben is van valami :D
Habár mindig mondja hogy "Te nekem más vagy, én téged nem egy éjszakára akarlak"
Jó mondjuk nem tudja még hogy mennyire rá vagyok indulva, és nagyon szeretnék vele szexelni. :D Azért mondja sztem hogy megkapjon, de az ilyen hülye szövegek nélkül is oda vagyok érte.
Hidd el, attól, mert lefekszel vele nem fog megszeretni.
"Te nekem más vagy, én téged nem egy éjszakára akarlak" ez olyan tucat szöveg... persze ha neked mondják mindig igazabbnak hangzik :)
Azért tanácsolom, hogy NE, mert én már nem vagyok szűz de pont ilyen helyzetben voltam (éreztem valamit a srác iránt, de azt gondoltam majd csak szex és letisztázom magamban) és nagyon nem ajánlom. Lehet, hogy lesz belőle még pár éjszaka, de attól még nem fog megváltozni... ha ráadásul ő volt neked az első akkor bele se merek gondolni, hogyan lehet ezen túllépni.
23N
2013. máj. 16. 18:41
hatha megszeretne? lutri. en a helyedben meg egy kicsit varnek de ugyis megdongeted magad vele Baby
2013. máj. 16. 18:52
17/20 A kérdező kommentje:
Na jó az is ide tartozik hogy nincs semmi önbizalmam. És attól félek mi van ha másnak nem fogok kelleni. És most ez olyan jól esik hogy olyan pasinak bejövök aki nekem is. Ilyen még soha sem volt velem pedig 24 éves vagyok. Még ha csak szexre is akarna, jó érzés hogy valamennyire tetszem neki. Mert olyan még nem volt akivel kölcsönös lett volna a vonzalom. Mert azért gondolom csak tetszem neki...
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy az első nem lesz jó élmény. Nem biztos, de lehet. És azért meg ne feküdjél le senkivel, hogy majd megszeressen. Ezért nem fog.A szexet is tanulni kell, nagyon gyakran. Tudom, hogy a média nem ezt nyomja, de akkor is így van. És olyannal tanuld meg, akivel tartós és jó viszonyban vagy, nem egy olyannak, aki iránt esetleg érzel valamit, meg nem egy éjszakára akar, hanem kettőre. Nagyon megfogod bánni, ha olyannal fekszel le, akit te sem szeretsz igazán, és ő sem akar sokkal többet. Hidd el. Amúgy meg minden ember más. Lehet, hogy ami jó volt az egyikkel, az majd rossz lesz a másikkal. Miért gondolod, hogy tapasztalatokat kell gyűjteni? Mire? Kire? Most akkor el kezdesz lefeküdni minden szembejövővel? gondolom tudod kik csinálják ezt...
2013. máj. 17. 11:54
19/20 anonim válasza:
kedves utolsó!
..épp irta a kérdező hogy mivan ha 30 éves korára jön el a megfelelő illettő? és még rá sincs garancia hogy tényleg a megfelelő vagy akire érdemes volt várni..
2013. máj. 17. 18:05
Persze, hogy nincs garancia. Nem azt mondom, hogy garancia van, de azért legyen már több köztük, mint az egy éjszaka. Mi lenne, ha csak az esély meg lenne, hogy hosszabb távú a dolog és nem eldobják a kérdezőt mint egy rongyot, ha már túl van rajta. Neki lenne rossz, nem nekem.
2013. máj. 17. 18:15
Kapcsolódó kérdések: