Nem tudom hogy szüz vagyok e még?
Figyelt kérdés
Volt behatolás de nem éreztem semmit és volt 3 alkalommal de nem éreztem csak annyit hogy valami szúrt egy kicsit és annyi és nem tudom mér nem is élveztem az egészet de lehet azért mert szüz volt a csávó.2013. szept. 3. 16:38
11/22 A kérdező kommentje:
szűz volt -.- és 15 cm es.
2013. szept. 3. 16:57
12/22 A kérdező kommentje:
és nem gombostüvel volt -.-
2013. szept. 3. 16:59
14/22 anonim válasza:
Szoktál-e masztizni? És ha igen, ki tudod magad elégíteni? Mert ha nem, szegény barátod sem varázsló:D
15/22 A kérdező kommentje:
csak latom mar hogy mekkora neki..amugy meg nem szoktam masztizni..és akkor senki se tud majd kielégiteni vagy mi?
2013. szept. 3. 21:48
16/22 anonim válasza:
valószínűleg ki tud majd, de ha masztiznál, tudnád irányítani ha nem érzel semmit, megmondani h most merre menjen h neked is jó legyen ;)
17/22 anonim válasza:
"amugy meg nem szoktam masztizni..és akkor senki se tud majd kielégiteni vagy mi?"
.........
Azt nem mondanám, de hogy nem lesz könnyű dolga, az biztos. Ha te saját magadnak nem tudsz örömet szerezni, mástól hogyan várd el? Nem egy olyan barinőm volt, akinek meg kellet mutassam, hogyan csinálja, mennyire erősen szorítsa, milyen tempóban stb. Másképp szegénykém huzigálhatta volna reggelig, mert semmi nem történt volna.
18/22 A kérdező kommentje:
hat de ennek semmi tapasztalata nem volt es gondoltam ki tud elegiteni
2013. szept. 12. 21:04
20/22 anonim válasza:
Egyáltalán jó lyukba rakta a szerencsétlenje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!