Hogy mondjam el, hogy mégsem vagyok szűz?
Mindenképp mondd el neki! Szerintem örülni is fog, hogy majd együtt veszítitek el :)
A helyében én nem haragudnék rád, megérteném, hogy azt gondoltad ciki lenne azt mondani hogy szűz vagy. Viszont azt nehezen tudnám megbocsátani ha csak később derülne ki...
Ne hallgass az előzőekre! Volt már ilyen kérdés és úgy vágta ki a szűz pasit a lány, mint macskát sz*rni. Jól gondold meg!
Ha már hazudtál, akkor inkább utána mondd neki meg. Valahogy úgy vezesd elő, hogy mi volt a véleménye a teljesítményedről.
Ez win-win szituáció, mert ha megbocsát, akkor tudod, hogy szeret, elvégre ő is szűz volt és még talán örül is neki, ha jó teljesítményt nyújtottál.
Ha viszont kidob, akkor megérdemli, hogy nálad maradt a szüzessége.
De ha elmondod neki előtte, akkor esélyes, hogy beijed, hogy te is tapasztalatlan vagy és bukod az egészet.
Én pont akkor gondolkoznék el a szakításon, ha csak utána derülne ki.. De ez egyéni vélemény. Nekem is van olyan bnőm, aki azt mondta hogy szűz pasival nem kezdene. Nekem meg pont hogy nagyon is tetszene ha az.
De szerintem a lényeg ugyanaz: ilyenben ne hazudjon az ember a barátjának/barátnőjének, mert undorító dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!