Hogy mondjam el, hogy mégsem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok. 1 hónapja vagyunk a barátnőmmel aki szűz (17éves) és lassan arra jut a lány, hogy elakarja velem vesziteni. De ő ugy tudja, hogy én már nem vagyok az. Mivel a megismerkedésünknél azt mondtam neki, hogy nem vagyok az és mutattam, hogy kivel csináltam. De hazudtam és tudom, hogy gáz, csak féltem, hogy kinevet. Hogy mondjam el neki? Kérlek normálisan válaszoljatok. :)2013. szept. 2. 18:31
11/14 anonim válasza:
a legjobb barátnőm pasija azt hazudta neki, hogy már nem szűz. utána sokkal, de bevallotta, a barátnőm nem haragudott, sőt ürült, hogy ő volt neki az első.:)
12/14 anonim válasza:
10: De már hazudott. Ezt már nem lehet meg nem történtté tenni. Szóval akkor inkább utána vallja be a hazugságát, mint előtte, nem?
Egyébként lehet, hogy nekem is hazudnom kéne róla, mert tényleg szinte alig létezik olyan lány, aki ne venné rossz néven, ha a 20-on felüli barátja szűz lenne.
13/14 anonim válasza:
3 szuz pasim volt, az elso 21 volt, mikor en 15, nagyon akarta, korainak tartottam, ugyhogy nem tudtam meg o milyen. A masodik fiuval volt nekem is az elso,csodas volt, semmi gond nem volt a teljesitmenyevel, sot..a harmadik lelankadt az elso alkalommal, annyira izgult. keeobb osszekeveredtem ujra a masodikkal, csak addigra szedett magara egy kis tudomanyt,hat eg es fold volt a kulonbseg. eletemben nem elveztem a szexet annyira mint vele:-) Ennek ellenere a harmas versenyzo lett a befuto,mara a ferjem, gyermekeim apja. A jo szex fontos,de nem ezalapjan valasztunk, egy komoly kapcsolatban sok nevezo egyutt dont...
14/14 anonim válasza:
utolso vagyok, ezt a valaszt nem ide szantam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!