Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan veszítsem el és mikor?

Hogyan veszítsem el és mikor?

Figyelt kérdés
Van egy fiúm,akivel már 3 hónapja együtt vagyunk,és nagyon szeretjük egymást. Én még szűz vagyok,a pasimnak viszont már volt pár barátnője,akivel le is feküdt. Én le szeretnék a hétvégén feküdni vele. Nem teszem rosszul? Hogy készüljek fel rá? Előre is köszönöm a válasz okat!

2013. aug. 21. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Először is: milyen idős vagy?

A másik: Mi nem tudhatjuk, hogy Te mikor érzed magad felkészültnek arra, hogy lefeküdj vele. Ez magától jön. Na persze ha azt mondod, hogy még csak 15 éves vagy, egyértelműen javasolni fogom, hogy várj még egy kicsit vele, de ezt csak és kizárólag Te tudhatod magadról, hogy mikor érzed magad eléggé felkészültnek rá.

19/F

2013. aug. 21. 12:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Hoyan veszítsd el és mikor? A pénztárcádat este 8 után, a Népszínház utcában!
2013. aug. 21. 12:45
 3/13 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
2013. aug. 21. 12:47
 4/13 anonim ***** válasza:
neked kel erezni h mikor vagy felkeszult erre es h mikor erzed azt h megbizol a baratodban annyira h elveszitsd veleszentem 16ig mindnkepp varj vele ha nem vagy meg anny.! :D
2013. aug. 21. 12:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Te jó isten... Mi van veled te lány? Egyre inkább nem értem a mai palántákat... Mindegyiknek csak a sex... 16 évesen még csak ép hogy nem minősül bűncselekménynek.. (a törvény által a 16 éves kor már elfogadott -.-) Mindazonáltal a te dolgod és igazából a kérdést sem értem mert ha felkészültél rá akkor jön magától és tudod mit tegyél.. De mi van akkor ha nem teszed meg? Egy kapcsolatnak sem ez a létezési oka.. Mi lett veletek... Viszont tényleg te tudod..
2013. aug. 21. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Szörnyű ez a mai világ...
2013. aug. 21. 12:55
 7/13 anonim ***** válasza:
16 évesen én többet várnék, mint 3 hónap, de hát ti tudjátok. Hát lelkileg hangolódj rá, más felkészülési tanácsot nemigen tud senki se adni.
2013. aug. 21. 13:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Túl korai!
2013. aug. 21. 13:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha csak a szüzességed akarod elveszíteni, akkor nem való Neked a szex!
2013. aug. 21. 14:52
 10/13 anonim válasza:
Ezen ne idegeskedj! Az a lenyeg, hogy tenyleg te legyel az aki szeretne, ne pedig a pasi, aki erolteti. Ha mar pedig tenyleg szeretned, akkor cask add at magad az elvezeteknek, hagyd hogy a pasi vezessen, te meg cask probalj lazitani. Vedekezesrol pedig nem megfeledkezni!
2013. aug. 21. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!