Szerintetek van esélyem arra hogy legyen párom? Van olyan valaki aki képes türelemmel várni?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok aki nagyon zárkózott. Ez sok mindenben korlátoz az életemben. Nehéz megváltozni. Nem élek álom világban. Tudom hogy a férfiaknak nagyon fontos a szex.2013. aug. 13. 20:22
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
Volt egy kedves kérdező aki azt írta hogy nem várna többet egy hónapnál. Megkérdezném tőle hogy miért nem?
2013. aug. 13. 20:36
12/17 anonim válasza:
Hogyne lenne!
Sokan képesek rá,akár szó nélkül is...
13/17 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá saját tapasztalatok alapján, hogy sokszor a zárkózott emberek önmaguk lesznek saját előrelépésük akadályai. Aki zárkózott, az gyakran önbizalomhiányos is. Mivel nem hisz önmagában, másokban sem hisz. Fél a kudarctól, fél az el nem fogadás lehetőségétől. Szeretne ugyan kitörni, de a félelmei rabja marad. Így sokszor annak se ad esélyt, aki amúgy esetleg el tudná őt fogadni. Én is leveleztem már olyan lánnyal, akivel hónapokon keresztül írogattunk egymásnak szinte minden nap, mégse bízott meg bennem annyira, hogy pl. képet küldjünk egymásnak, mert úgy vettem ki a megnyilvánulásaiból, hogy félt, hogy másmilyennek képzeltem, mint amilyen lenne a valóságban, így még sajnos baráti alapon sem tudtunk találkozni. Nem ítélkezni akarok, de egy ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Ha ő képtelen nyitni, akkor miért reménykedik a csodában? Ha arra is hosszú hónapokat (nem kettőt-hármat) kellene várni, hogy találkozhassunk, és még a találkozás sem biztos, akkor mégis ki lesz olyan türelmes, hogy a komolyabb lépések megtételére még többet várjon?
14/17 anonim válasza:
nagyon fontos nekik, szerintem minden normális férfi tud várni nem éveket, de évet és nem egy olyan férfi van, akinél plusz pontot jelentenek az olyan tulajdonságok, amelyek neked vannak, és a szerelemre érdemes várni, bárki bármit mondjon, és ha szerelmes vagy, a szexhez nem kell év, max 1 2 hónap (20L, 2 éve párkapcsolat)
15/17 goodlike999 válasza:
persze hogy lesz pár napig minden férfi kibírja sex nélkül.
16/17 anonim válasza:
Én 24 éves vagyok, és nem vagyok épp vissza húzódó! Sokat jártam bulizni, amíg egyetemre jártam, de mégsem tudtam elveszíteni a szüzességem, mert undorodtam az olyan dízsb**i fiúktól, akikkel körbe voltam véve. Nem mondanám magam túlságosan rondának sem, elég sokan lefektettek volna már, de én mindig megtorpantam. Nem tudom, hogy bennem van a hiba, vagy csak rossz pasik vettek eddig körül....és amugy mindenki az hiszi rólam, hogy már jó sok pasival voltam együtt..:S
17/17 anonim válasza:
Hagyjuk már, bztos lesz olyan aki szeretni fog, ha meg az adott illető nem tud várni, akkor egy paraszt. De attól, hogy majd azt hiszed mindketten szeretitek egymást, ne dobd oda magad azonnal, jó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!